Jump to content

Симеон Георгиев

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Симеон Георгиев

  1. мислех днес да пусна тема ама видях тази. Всички във форума осъждаме безумното каране. Постоянно и ма теми и дебати. И въпреки това редовно виждам колеги с AUDI които доказват нищо на пътя. Всички знаят че колите ни са бързи мощни и тн. Защо трябва да се доказваме. Най- вероятно всички с бързи и мощни коли независимо от марката са така. Аз обаче тъй като съм пристрастен AUDI-тата ми правят най-голямо впечатление. Нгативно впечатление. Явно това е част от манталитета ни- диви и тъмни балкански субекти. За да няма сега викове, крясъци и обиди искам да кажа че най-вероятно и аз имам такива моменти на пътя. Старая се да са колкото се може по-малко. Надявам се че и при всички колиги е така ама не съм много сигурен. При някои за съжаление това е начин на шофиране който рано или късно води до много лоши последици и дори отнемане на човешки живот.
  2. колега мн се радвам че си налерил колата. Може да съм черноглед но ми се струва мн лесно - не е ограбена, счупена и ли нещо др. преди две години на приятел се случи същото и докато се нарадва го потърсиха от полицията и се оказа че с колата са обрали ченч бюро и са я зарязали.провери да не береш после по- големи ядове.Дано да не съм прав.
  3. нова версия актуална за BG нямали. Имало за източна европа ама не била много много за BG. а в нашите дилари я няма изобщо. Чакали я още
  4. аз имам следното питане Тези дискове с навигация за които говорим стават ли за тоарег или не. Има ли подробна и актуална карта на BG. Диска които са ми дали с колата е мн. стар. Поне на 3г. BG я няма изобщо. Отговора е че чакат нови ама нямало. тоарега е V6 2007г.
  5. моита каляска е застрахована за 7000+ в булинс но не давам да я правят. Искам само експертна оценка и се оправям с познати сервизи на които имам доверие.малко ме прецакват с паричките но не много и не си го слагам на душата. по добре така отколкото после да се чудя кого да пребивам и кои сервиз да паля
  6. Както колегата по горе каз всеки дажа 10-15 лева и заминава. По принцип съм против и не давам пари още повече че не съм глобяван често. имам 2 акта и то за непуснати фарове. Ама вече почвам да си плащам и това е. Втория акт го чаках 4,5 месеца защото е от провинцията. Заради това ми провалиха 2 командировки в чужбина. по добре да дам 15лв отколкото да ходя в кат и да си дъвча к...... от яд.
  7. и при мен светна прочутата крушка. Прочетох разни теми из форума. Разбрах къде е проблема и може би го оправих. Не разбрах къде да оправя грешката на компа. Не казваите мишо жоро и тн. Ще патувам и немога да чакам 5-6 дни. Ако знаете някои друг да ида утре или в събота казваите pls.
  8. честито колега. Мн е добра колата. Джиткам една такава от седмица и съм мн доволен. За съжаление ще си я вземат след още една седмица.
  9. колеги, мерси за хелпа. Горе-долу се ориентирах. Сега остава да ориентирам жената хем в правата посока хем да си мисли че сама е взела по-доброто решение. Аиде сега помагайте за и за това със съвети.
  10. тига шеги с това поло че и сеат се намеси. Вариантите са 2. Аз искам А3 тя иска Тигра. Ако взема А3 ще съм спокоен за жената Ама ще ми се надуе главата. Ако взема тиграта Ще ми е спокоина главата ама ще съм на тръни. и си е...... мамата. Жениииииииииииииииии. Ех защо не беше за мене.
  11. не става дума за финанси. Тя ще си я кара. Това се е харесала и си го иска. Въпроса беше да ли това е кола като кола или е само с визия. Немога да обясня на жената разлики в ТТ данни. Ако някои иска да пробва да заповяда. Колата ще се кара само в града. И както казва колегата по-горе жената много и се кефи като я види. От мен са само парите.
  12. не питам за сравнение то ми е ясно ама оди обясняваи на жена, Питам ставали за кола тиграта.
  13. Искам да купя кола на жената. Аз искам А3 но чисто по женски - тя видяла и харесала Опел Тигра. И сега си е......Мамата. Знаете ли нещо за този опел? Става ли за женска кола. Не питам за визия а как се кара - лесно ,трудно , как е като здравина и сигуност. Поведение на пътя и тн.
  14. Много ми е интересно като единия фирмен бус е преправен и пререгистриран само с място за шофера кво ша праим сега а
  15. Може и да има стара тема но не намерих. Ако има сори. Искам да сменя контактния ключ и дистанционното с такъв дето всичко е заедно т.е. да не нося две неща а само едно защото и без това връзката с ключове е доста голяма. Ключа е с чип. Знае ли някой може ли да стане. Пича дето слага навремето алармата казва че неможе току така да сменяш дистанционното трябвало да се препрограмира пък можело и да не стане, ама според мен не му се занимава или неможе да го направи и затова не ще даже да пробва.
  16. аз се обедих че показанията на уреда се разлечават от истинските. явно си иска отвреме на време почистване на клеми и тн. Ако все пак сменяте термостат вземете си хубав защото евтините се скапват мн бързо а и не бачкат като хората.
  17. бе как ше го мачкат бе. Тия не са добре
  18. "здравейте,от няколко дни и на мен ми прави този номер-върви на газ добр -съединител,спирачка и гасне !отварям капака и изпарителя от долната страна почнал да замразва?! " Ако водата за изпарителя е хваната като мойта изхода от изпаритела влиза м/у колекторите и по едни каналчета подгрява карборатора. М/у колекторите и дв. има една гумена уплатнителна втулка. При мен се беше скапала и водата не циркулираше нормално. Ако е това не ходи в сервиз защото ако ги марзи и не внимават може да се скъсат болтовете които дъжат колектора към дв. и тогава си е..........а м.......та. Направи си го сам внимателно. Не е мн сложно.
  19. при висока скорост и като съм я подържал 10 тина мин. като натисна съединител и колата гасне. Само на газ. На бензин няма проблеми. Като дръпна смукач и запаля всичко си е ок.
  20. аз смених термостата но показанията на индикатора пак са каквито му падне. обикновенно са около 60. Когато загрее достатъчно скача рязко на 90-92 и се вкл. перката. Свикнах и не му обръщам мн внимание. Вси пак имам 1 на ум и го следя от време на време.
  21. консумативите са сменени миналия месец. Носачите преди 5000 км. Разходите не ме притиснават просто исках информация. А как стой въпроса с возията и зървежа
  22. Искам да сменя каляската. Мислех да взема ауди90 или 100. Сега ми предлагат А4 1,9 tdi всички екстри. Питам как стой въпроса с подръжката финансово на едното и другото. А4 е от добър човек и е в перфектно състояние. 90 и 100 не съм избрал нищо конкретно. За цената за покупката не говорим. Само за подръжка и ремонт.
  23. баси коланите. за такива пари си купих вратите на старо бе. а колко ли струва нов колан !!!
×
×
  • Create New...