Jump to content

djadai

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от djadai

  1. Привет,

    Собствениксъм на  Пасат Б7.

    Четох твой пост за закупуване и монтаж на камера на същия автомобил.

    Аз съм с RNS 315 и се интересувам от подобна интервенция и имам нужда от малко инфо.

    тел.0898 464 454

  2. Обсужена с накрайници и една година гаранция. тел.0896 60 41 67 s.v.stefanov@mail.bg
  3. Маха се внимателни декоративния капак след което леко издърпваш ключето към теб.Не е трудно давай смело.
  4. Здравей, има ли каско МПС-то?Ако има се обади, да ти съдействам и да заведем щетата,ако ли не http://spukanostaklo.com/?page_id=39 изпращал съм клиенти там и резултатите са му добри.
  5. Имали начин да купя нафта ....от туба?

    0879 456 009

  6. Има ли откъде да се зареди дизел.... от туби?

    0898 464 454

  7. A6 2001 преди феислифт.Искам да сменя дисплея на таблото .какви цени искаш за него+монтажа

    0879 456 009

  8. Hi Аз имам нужда от освежаване на едни 14"на детето на МПС-то.Ама ми искат 150 лв.При теб какви са процедурите за цена от 250 лв?
  9. А самите мигачи работят ли,мигат ли на нормален интервал? Ако не чуваш сигнал и ако не мигат то релето/ключа за аварийните ти е за смяна-така мисля аз при мен А6 2001 това бе проблема.
  10. Здравей Преди да си взема Ауди-то карах Пасат 2005 год. 1,8Т. Разхода в града с бензин 11 л.бензин,на газ /газ инжекцион/до 12л. Къде е проблема при теб обаче аз не зная.
  11. Здравей колега,

    Имам проблем с фис дисплея/м/у оборотомера и километража.Може ли да го оправиш/смениш

  12. djadai

    Печка Audi A6 2006 ->

    Карам А6 2.5 Дизел 2001 г.и колата е оригинално вградена печка Вебасто.За нея разбрах от стикер поставен на предния капак /отвъте/.Пуска се от таймер командващ се от бутона за настройките на фис-а.Зимата голя кеф.Задаваш времето когато да се включи, поставяш климата на АУТО/за да топли и купето/.Когато запалиш двигателя температурата е 75 градуса и вентилатора започвада да духа топло веднага.Голям кеф
  13. djadai

    Задна кора демонтаж

    Оставих демонтажа на задната кора,за по-топли времена.За сега ще се въздържам от употреба на задната чистачка
  14. Здравей , Преди да купя Ауди-то карах Пасат 1.8Т 2005 г.150 к.с. с газов инжекцион. Извънградско 7-8 литра до 120км., 10 л при 140-180 км. в час ,в града 11-13л.А иначе Пасат-а е много по-тежък от твоята. Опитай с някой добър диагностик с комп или "вдигни малко крачето"от педала.
  15. djadai

    Задна кора демонтаж

    Благодаря Cepro. Нямаш ли път към мен да извършим демонтажа заедно?
  16. Здравейте, Не бях пускал чистачката на задното стъкло от края на зимата.Тези дни ми се наложи да я употребя, но не ми хареса как работи!Тръгва нормално стига края на стъклото, но при връщаено спира няколко пъти за по секунда и така докато трае импулса.Как мислите дали проблема е механичен/в зъбчатки,колелета/или е електрически?Как да демонтирам задната кора ?
  17. Здравей, Опитай да свалиш още малко цената до 150 лв. тогава е ок.На бутилката нищо и няма просто да се свали сондата и да се почисти хубаво вътре от боклуците в газа.Задъжително преглед/ремонт на изпарителя.Този изпарител дали ще може да храни обаче твоя мотор?
  18. Трябва ти ново реле за мигачите.Сваляш леко и внимателно пласмасовия капак и също така леко издърпваш навън релето заедно с ключа за авариините.Виждаш кой е номера написан на него и "дим да те няма" по моргите/ново е 120 лв/.
  19. djadai

    Audi a6 avant 2.5TDI 2000г

    Може да имащ дори проблем с маслената помпа или по-безболезненото е да се е запушен смукателя/цедка/ за маслото преди помпата.Преди години гледах подобно поведение на индикацията.След отваряне на картера се установи запушване на смукателя с нещо като катран/джиф/.Последва хубаво измиване и различни химии и до сега МПС-то върви без проблеми.
  20. Здравейте Моето Ауди е с мотор AKN. Този от коя от споменатите по-горе с-ми е? Благодаря предварително.
  21. Здравей 1.9 много трудно ще намериш и то читав.Колата изглежда добре, само че не ми се вярва км.да са толкова малко.Хубаво е че с ръчни скорости.Бори да свалят цената и скачай. Като решиш се обади да ти направя застраховките
  22. Niko е прав.Проблема за начало е във липсата на фреон.След напълването на системата може да се окаже и друго/да не дава господ/но първо с това трябва да почнеш.Хубаво е да се пуска копресора за 15 мин.поне,всеки месец.
  23. Само да е живот и здраве.Иначе и нещо за печката
  24. Аз мога да ти кажа как се сменя на А6. Махаш декоративната пластмаса около ключа за аварийните(стойката за кафе и т.н)излиза много лесно.В долния край е на зъбчета а отгоре е на метални щипки.След това започваш да изтегляш леко навън и самият ключ.Той с държи с две метални щипки, но те се прибират като започнеш да го дърпаш.АЗ гледах видео как се разглобява и самият ключ,но от тази интервенция с почистването и контактния спрей не постигнах отстраняването на проблема.Сега отивам до моргата да взема друг ключ защото този който имам е за А3 или А4. ето и изглед на щипките. Снимката не е моя ,а на колега от форума
  25. Нещата се оказаха прости! Климатроника трябва да е поставен в положение AUTO ,не на ECON тогава печката освем че топли антифриза грее и на предното стъкло.
×
×
  • Create New...