Jump to content

Стойчо Точев

Members
  • Мнения

    751
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Стойчо Точев

  • Рожден ден 2.02.1971

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4 2.0 ABT

Контакти

  • Website URL
    http://www.facebook.com/pages/AUDI-TEAM-%D0%B2-%D0%B3%D1%80%D0%AF%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB/189573007733711?closeTheater=1
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Ямбол

Последни посетители

4304 профилни разглеждания

Стойчо Точев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При двигател ABT няма датчик на коляновия вал. За проблемите с паленето може да проверите и температурния датчик на входящия въздух.Разположен е непосредствено до дюзата на моното.Много често прекъсват проводниците от буксата до самия датчик. http://www.vwts.net/forum/index.php?showtopic=48283&hl=
  2. Нормално е да се получи някакво колебание на оборотите. Когато се отвие капачката на маслото, двигателя засмуква допълнително въздух от там и през картерната вентилация се подава към дросела.Този въздух не е измерен от дебитомера и се нарушава пропорцията на горивната смес.
  3. Стойчо Точев

    Audi Chorus 2

    При тях няма проблем с усилването на звука.
  4. Да, може!В момента на колата ми е по този начин. Трябва да ползваш "RR" и "LR" за задна линия."COM" е "маса", а изводът със знак за "ключ" е за пускане на усилвателя.
  5. За пореден път колата ми е с подновена застраховка "Каско". Тони, благодаря ти за хубавата оферта и за светкавичната реакция от твоя страна!
  6. Да, но задължително през предпазител.
  7. Кабела на багажника окъсява, затова горят две писти на таблото. Оправи го незабавно, защото може дати създаде много по-големи проблеми.
  8. Аз правих подобна смяна на пружини, но в моя случай трябваше предницата да стане по-висока за да се изравни със задницата, която по -рано бях повдигнал. За целта махнах стандартните пружини от моята кола(АВТ) и сложих от дизелова В4(1Z). Сега колата е достатъчно висока и се справя с неравностите по нашите "пътища". Стандартните пружини за 1Z/NG са черни с две жълти и две кафеви точки, а за АBТ/АBК са черни с две жълти и три сини точки - http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=142839&hl= .
  9. И при седана е така. От предпазител номер #4 (15A) получава +12V, а ключът на плафона затваря веригата към -12V(маса). Ключът се намира в бравата на капака.Като се натисне палеца и прекъсва веригата. Най-често проблема е в кабела на багажника.Ако е прекъснал няма (+12V).
  10. Касетофонът е продаден! Новият собственик да си го ползва със здраве! Темата е за триене.
  11. Продавам касетофон Audi concert. Всичко си работи, може да командва CD changer.Произведен е от Matsushita communication - Japan(Panasonic).Това означава, че няма проблеми с усилване на звука, характерни за касетофоните Audi concert произведени от Blaupunkt. Продавам го, защото минах на по-нов модел. Цената е 80 лв. За поръчки ЛС или тел.: 0885646065
  12. Стъпковото моторче как е? Неговата роля е да регулира оборотите на празен ход, ако паднат под 900 об./мин.
  13. Както по-горе казах, пружините са ми налични. Решил съм да повдигна малко задницата на колата. Така или иначе ще разглобявам за да монтирам втулки под тарелките на амортисьорите, и идеятя ми е да сложа по-твърдите пружини. Благодаря Ви за информацията от по-горните постове, но там има информация за единия модел.Не намирам нищо за модела с една синя и две зелени точки. Съгласен съм с колегата bokouser.Има логика.
  14. Здравейте, колеги! Разполагам с два комплекта задни пружини за Ауди 80 В4 (АВТ).Единия комплект е маркиран с една синя и две зелени точки.Втория пък е с две сини и две зелени точки.Не намирам информация за първия тип и основно ме интересува кои пружини са по-твърди.Прилагам снимка на която има по една пружина от двата варианта.
×
×
  • Create New...