Jump to content

Seat Toledo 16V

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Seat Toledo 16V

  1. Абе точно тия "избушляци" на БМВ вървят и то доста аз съм се дърпал с такова и го бия без много зор но веднъж се дърпах с една Е36 325ТДС до 120-130 го дърпах ама беше малко разстоянието но си мисля че при по високите скорости може и да е по-бързо от мен.
  2. Някои знае ли къде регулират фарове и да не са скъпчий разбира се.
  3. Казва се АДР и има си цяла агенция немога де се сетя как се казва но провери на сайта на АЕБТРИ там мисля че ще разбереш. Трябва да икараш целия курс и после се явяваш на изпит.
  4. Абе мойта е някъде на 250 000км. и харчи макс 600мл. на 10 000 а за кола от групата на ВАГ и другите западни коли 200 000-300 000 км. не са нищо това да не ти е Лада или Москвич нека смени гумичките и ще долива пак 300мл. ама на 10 000км. не се излагай.
  5. 320ките 24V не са чак толкова бързи аз до изпълване на трета им взимам почти 3 дължини а съм само 130коня. А един колега има 80ка куатро 2.3 само че щатска версия и той съшо го бяга а е 10 винтила.
  6. Тази тема все си мисля че е за Сервизи и ремонти а не тука!!!
  7. Заслужаваше ли си цялата процедура има ли някакъв ефект доволен ли си. :roll: :roll: :roll: Ти сигурен ли беше че трябва да я сменяш. Аз също мисля че трябва да я сменя моита защото понякога ниските обороти не са ми стабилни има леко притрисане.
  8. Мислех да не пиша ама нещо се подразних и аз карал А4 2.6 като динамика на ускорението не ми хареса въобще аз съм 1.8 130к.с. и имам доста по-добро ускорение говориме до 140км/ч след това кубиците и повечето коне си проличават ама като знам че БМВ 520 върви от Пловдив до София с 200км/ч без никакви ядове да ми се говори че на 530 щял да му се пръсне мотора при 160 просто е смешно. Според мене човека с БМВто прави точно като мене пуска някои които кара по-бързичко пред него и си кара плътно зад него и не го е страх че ще го хванат полицаите защото те ще спрат първия. Нека модераторите да заключат тази тема щото се джанкаме за глупости и 100 човека обясняваме на един малолетен каква е истината за случката.
  9. За да не ви се получи тази грешка в показанието трябва преди да издърпате стрелката първо да я освободите от лостчето в което тя се спира при мене то е на 20км/ч . Тогава пружинката на стрелката се освобождава и стрелката стои отвесно . Чак тогава я махате и после я слагате на същото место и няма да имате проблеми с показанието на скоростомера.
  10. Аз изпитах същото като карах за към морето и моя тъкмо преминаваше 120 000 хил. и блокираха и дневния и основния остана да ми работи само скоростомера и електронния километраж на борд компютъра. :roll: :roll: :roll: Купих си инструменти на морето и си свалих таблото . После махнах и километража от него и се оказа че някои е връщал километража с отвертка директно от цифрите. Опитах се да го разглобя но се оказа че трябва да махна стрелката на скоростомера само че тя нещо не искаше да се вади някои ако знае лесен и безболезнен начин за махане на стрелаката моля нека го сподели че мене ме хвана шубето да я напъвам много че да не се наложи да се прибирам без скоростомер не че на полицайте нямаше да им е добре ама все пак мразя да им давам пари на гадовете.
  11. Като се движите по Мадрид от Подуяне към Евлоги Георгиев като минете светофара на Черковна веднага в дясно има една будка на нея си пише клшючарски услуги. Момчето се казва Пепи тел. му е 0888316481 Млад е но си разбира от работата. Само че първо трябва да си купите нови ключалки които той да пренареди за старите ви ключове. Аз имах проблем със стартерния ключ едвам след 10 завъртания и натискания даваше контакт към стартера. Смених 3 клемореда щото мислех че е от тях а то било секрета на ключа :D за 20лв. ми го оправи и вече близо година нямам никакви ядове.
  12. Абе хора защо се занимавате с такива глупости. От какъв зор искате да сваляте стрелките. Бели километражи ли искате да слагате че си чупите таблото. Нали знаете че има една поговорка "Господ когато няма какво да прави си ебе децата"
  13. Та то това Клио няма никакъв тунинг освен лайсни на фаровете и лети джанти :roll: :roll: :roll: А и останалите коли поне повечето от тях са си стандартни модели например вектрата тя има само затъмнени стъкла и ништо повече. Тези май нещо се подиграват с хората. А за Караудио пак реното е на 1во място след това е Генади. Направо нямам думи.
  14. Абе и на мене ми свиреше на 1ва и 2ра степен и аз го свалих моя почистих го със спрейове намазах го хубаво с грес и си го монтирах. Обаче след 1 месец пак започна да си стърже. Надявам се при теб да не стане така. Аз просто ти казвам моито приключение.
  15. Seat Toledo 16V

    Nickname? /remake/

    Ебаси идиотщината Оба4е ме кефи :1111: :1111: :1111:
  16. Какъв е проблема на механичния инжекцион да се сложи газ. Наште имат МБ 190 2.0 на газ и работи много добре има достатъчно мощ, а пък разхода е малък. Обяснете малко какъв точно е проблема. С хубава плочка колата си работи перфектно.
  17. Къде ли не съм си карал колата само там я направиха като хората. Падна ми разхода започна да върви повече държи стабилни обороти . Ходиха още 3ма мой приятели и са много ама много доволни. Така че въобще не си прав на мене ми намериха сумати проблеми където и в Аутотехника не ги намериха а може и там да я бяха объркали. Така че смело мога да кажа че са най-добрите в София а може и в България. Ако незнаете там отиват колите които немогат да оправят в Балканстар, ДаруКар и някои други сервизи. Ако не бяха добри щяха ли да са със записване 2 седмици предварително.
  18. Може да ти е контролният блок за ел.стъклата.
  19. Ako gi sloji6 napalneni i zavarti6 na starter za da zapali6 kolata butalata 6te kajat zdraveite na klapanite v smisal 4e taka povdiga4ite darjat otvoreni klapanite postoqnno.
  20. Според мене на Аудита с механични инжекциони може да се нагласи сместа точно със спортен филтър защото самата инжекция позволява регулиране на сместа, но това означава че ти трябва диагностика след като го сложиш. Иначе ефект никакъв. А относно вдигането на мощността аз много много невярвам да е с повече от 2-3 коня. А за да се убедите в това махнете изцяло филтъра и ефекта ще е много по голям от този със спортен филтър, но не за повече от 10тина километра че после може да си имате проблеми. Имам предвид че могат да попаднат в ДВГто твърди частици които да надерат цилиндрите.
×
×
  • Create New...