Jump to content

Ombre

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ombre

  1. Здравейте,

    От обявата за Б4 на части, дали е останал заден ляв стоп?

     

    Поздрави!

  2. Абе има едни други андроид телефони, за които само съм чувал - https://www.silentcircle.com/products-and-solutions/ . Тук нещата вече са по-различни. И пикселите са по-добре може би...
  3. Е за какво да пускам със сим карта, толкова ли е сложно да я извадиш.
  4. Е ти ако си сложиш ЕГН-то или някоя още по-смислена парола на gmail акаунта, да не мислиш че няма да ти видят колекцията и на андроида.
  5. Не че адвокатствам на колегата, ама да попитам андроид мейстърите тук. От гледна точка на сигурността. Ако си загубя андроид дивайса, дали който го намери може да изгледа едно-две видеа в youtube и да го отключи без загуба на данни. И да погледне необезпокоявано корпоративния ми мейл, нуди снимките на невърнатите приятелки и броя калории, които съм изгорил. Защото при iPhone не става с клипчета.
  6. При Xiaomi официалните видове ром-ве са четири - Global , Chinese, като всеки от тях може да бъде Stable или Developer. Developer версиите седмично се ъпдейтват, Stable - различно. Тук са официалните ром-ве за всеки модел - http://en.miui.com/download.html. За да смениш вида ром, трябва да се прочетат инструкциите в конкретния подфорум на точния модел.
  7. Потвърждавам и аз, над 30К км. с такава добавка на Вюрт и няма драми. Колата е на газ.
  8. Изпарителят е на под 20 000 км.. По спецификация може да захрани от 90 kW до 285 kW - http://www.tomasetto.com/a_ENG_127_1.html. За контакти - ЛС
  9. Още един благодарен от работата на buzzi . Изтормозих го тази събота, освен със смяната на радиаторчето, така и със съживяването на цялата инсталация. Благодаря ти човече !
  10. Очилата са чисто нови, кутията не е отваряна. Инфо. Цената, която им търся, е 90,00 лв. В София са. Моб. тел.: 0889 777 066.
  11. Проблемът с въпросният процес TSRAutoStart.exe при версия 5.00.40 е решен. При нея има опция Tools->Settings->System->Launch backround service, която по дефоулт е изключена. Добре е да я активираш, да рестартнеш Гармина и после да я деактивираш. След това вече юдата го няма .
  12. Колега, видях че си сменил капачката на разширителния съд, но да ти кажа при мен първата нова капачка не помогна. Купих я от "Симеон" и никаква работа не вършеше. Отиди до Юнитрейд и си вземи оригинална - двайсет и няколко лв. беше. Допреди да я сменя не беха тройници, маркучи и един път и изтекоха водите напълно дори.
  13. И аз на Сонито в къщи тази седмица открих HD-тата на Кейбълтел и , доста по-добре са от някои торент релийзи, които пускам през Istar-a. Но Дискавърито го нема никакво, само Евроспорт и НГ.
  14. Под волана, сваляш кората и го виждаш - номер 363 беше мойто.
  15. Моето пък "лепнеше" като я напече малко слънцето . Явно е гласена за някъде за по скандинавските страни, но пък са забравили Quattro да и окичят .
  16. Това с ремонтирането .... Не се занимавай с глупости. Намери си от някъде втора ръка, че кви цифри ми наредиха в Авто +.
  17. Здравей колега, Имах го същия проблем и го оправих чрез смяна на релето . Номерът на релето е 4А0 959 257, а отгоре на корпуса е изписано 363. На моето след като го отворих, на едната от двете бобинки вътре и бяха потъмнели проводниците и май не ставаше за отремонтиране. Намерих си реле втора употреба от emsi_audi и отново съм в джаза.
  18. Колегата The Saint да прощава, ама ще питам в неговата тема: Някой може ли да сподели инфо за марката Timex Поразгледах им сайта и няколко модела ми хванаха окото, пък и са на тънки цени в ebay. Единственото което открих за марката е, че е хамериканска ама май бухат вътре чайна мейд механизъм. Другото с което станаха известни е, че на краваря Буш шиптърите му гепиха от ръката часовник на тази марка
  19. Така, да обобщя кво е положението към момента. Ресетнах компютъра, първоначално не припали дисплея, но после се появи индикацията. Първите 10-15 мин беше много мудно управлението - натискаш бутони-никаква реакция, малко като тука има, тука нема. После си тръгна по-нормално. И така докато не я оставих изгасена колата за около час. После пак му трябваха 10 мин след запалване за да включи дисплея. И пак мъки с управлението Вчера след работа отидох до сервиза на Станислав Москов в Горна Баня. След проверка на тоците и рестартиране, пичовете ми казаха, че е за презаписване софта на блока за управление. Другата седмица ще ходя да я извършат тази процедура. Останах с много добро впечатление от начина по който подходиха към проблема . Преди това минах през един сервиз, където искаха да ми сменят блока за управление. Благодаря на хората, които се опитаха да ми помогнат! Ще пиша за финалния резултат след посещението на ''чичо доктор'' другата седмица.
  20. Точно така! Според мен подсветката си се включва , както и осветлението на таблото и задния номер. Сигналният кабел м/у пц-то на дисплея и пц-то на климатроника ли и маш в предвид. Мисля, че там някъде мейби е проблемацията.... Или бъркам.
  21. Начии... свалих панелчето с дисплея - има си точец до него. Гледах буксата за него е понагоряла малко, но май не е от нея. Като го включих си се осветява екранчето ама няма микой на него. Гледах къде отиват кабелите за компа и май е зад жабката, но нямях време да я свалям и да го търся. Утре ще видя да го намеря и да го рестартирам.
  22. Не зная дали е DIAVIA, но ще го снимам след като се прибера от работа. Колата е вкарана от Италия, така че най-вероятно е такъв. Относно предпазителя, за който говориш: мисля, че стига захранване до дисплея тъй като е леко осветен отзад, но не изобразява нищо; би ли обяснил как се сваля панела . Това е климата:
  23. Здравейте колеги, имам следния проблем: от вчера не ми светва дисплея на климатроника и съответно не мога да го пусна. Същевременно забелязах лека светлина отзад на дилсплея и по това съдя (не че съм сигурен ), че стига захранване до него. Има ли някой идея къде мога да търся проблема или да я вкарвам в бокса ( един вид да търся ''майстор'', който да ми резне главата ). Дано стана ясно. P.S. До преди да загасне нацяло дисплея, докато не светнеше ( няколко секунди след като подам контакт) не можех да управлявам ел. стъклата, а сега те си работят.
×
×
  • Create New...