Jump to content

Ivo Lenkov

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ivo Lenkov

  1. ICOM JTG HP, предполагам че могат да я подкарат, но трябва повече информация за помпата за високо налягане и версията на бензиновия компютър. Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
  2. Цената предполагам че ще е между 2300-2500 лв. Но първо трябва да го подкарам, защото няма никаква информация за този двигател в газовите среди. Не е невъзможно, но си е предизвикателство. Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
  3. Скоро ми предстои газификация точно на такъв двигател, 310 к.с. 2012 г. Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
  4. Тази схема, която си показал е за ICOM JTG, работеща на коли с мултипоинт инжекцион. Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk Вече има няколко модела на ICOM за различни типове двигатели.
  5. При ICOM не е предкамерно впръскването, а е през бензиновите дюзи. Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
  6. Трябва да знаеш кода на двигателя или версията на бензиновия компютър, тогава може да получите адекватни отговори Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
  7. Така е, уморено беше, но все пак това е бившо такси на безброй км.Според моята логика, ако ще си купуваш кола и искаш тя да върви на газ просто не търсиш двигател с директно впъскване. Друг е въпроса дали стават или не стават тези мотори на газ.
  8. Миналата седмица монтирахме АГУ на 2.0 TSI 2010 г.макар че нямаше такъв двигател в списъка на фирмата производител на уредбата, това не попречи колата да тръгне на газ без проблем.Мисълта ми е, че не само кода на мотора е важен, за мен е по=важно да се види бенз. комп. коя версия е, ако това се знае не би имало проблем колата да тръгне на газ.
  9. Висок клас ГИ е около 3000 лв.
  10. Сигурен ли си в това,което казваш, щото аз дочух други неща за Директното впръскване на Хюндай и ГИ Ланди Ренцо?
  11. Ами изискването е ,че тези двигатели работят с високо налягане на бензина и дюзите след определен пробег започват по-малко да изпускат и по този начин се нарушава работта на газ и по-точно не добра работа на газ и висок разход,което обезсмиля цялата инвестиция.
  12. За да се монтира такава система, колата най-добре да е на малко км. иначе е по-добре да се монтира ГИ ,който да работи комбинирано 20% бензин и 80% газ.
  13. Трябва ми такъв двигател ,имам системата ,ако искаш да продължим по телефона ,ще ти го пратя на лични.
  14. Някой с такъв двигател, че вече има лек за тях.?
  15. Мойто скромно мнение по повод на "бъгавото" Романо,мога да кажа ,че е много ама много бъгаво,пък за електроника е направо "УЖАС",та "не си слагай" такава "бъгава" система,ами си сложи някоя "маркова" система,та да си и станеш специалист и да даваш съвети на дръги колеги по форумите след някоя и друга седмица.А по павод дали два изпарителя или един,мога да Ви кажа как процедираме в нашия гараж-винаги на 8 цил.ДВГ монтираме два редуктора.
  16. Търси сервиз,до който бързо и удобно да стигаш ,поинтересувай се какви системи могат да ти предложат ,като мойто мнение е най-добре да са чисто италиански уредби,а не някакъв сбироток.
  17. Напълно подкрепям мнението за цената на този така сложен и скъп инжекцион,ама я им го кажи това на италианците да видиш какви жестоки аргументи ще извадят.
  18. Takaaa,Хюндай не са се отказали ,а слагат само по заявка,Грейт Уол се отказаха от Виале заради бутилките от Турция ,които са ползвали-поне това е тяхно твърдение (дали е така-незнам).С Тойота не съм имал пряк контакт,но предполагам,че и те са работили с Виале и причината да се откажат е идентична с Грейт Уол. Друго нещо да питате?Няма нищо срамно -Аз затова съм тук!
  19. Така е има и по-евтин начин за около 1700-1800 лв.При таза система консумацията на бензин на 100 км.е около 20% от общата консумация на колата.
  20. Има направени за 2014 точно 4 коли,А6 3,2 фси,Опел Инсигния 2,0 турбо и два Хюндая И40 гди.Цените са м/у 5000 и 5500 лв. с ДДС.
  21. Става и с двете системи.Всичко зависи от това,колко пари ти се дават за уредба.
  22. Щом е толкова добра тази марка,какъв е пазарният и дял в Италия за тази година или за миналата.
×
×
  • Create New...