Airfan

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Airfan

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A4 B9 Quattro

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Plovdiv

Контакти

 • Skype
  airforce-bg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Airfan

  Смяна салон

  Тази е с десен волан.
 2. Airfan

  AUDI Connect

  Хм, това не трябва ли да остане дори и без Ауди кънект абонамент? Поне така им пише по документациите до колкото съм прочел. При мен днес се установи, че няма как да се пусне това, тъй като американския модул явно е несъвместим с нашите мобилни оператори. Ще пиша на Ауди да видим дали има някакъв вариант с модул от европейска кола.
 3. Airfan

  AUDI Connect

  Ще изчезне сателитната карта на навигацията, трафика и не съм сигурен какво друго. Ако ти е изтекла, би ли споделил?
 4. На B&O буфера е под задното стъкло, не е до акумулатора. При Sound system до акумулатора ли е?
 5. Решетката е сменена и всичко е по европейски вече.
 6. Да, преди месец си купих маска от ebay и в понеденик мисля да я сменя. Европейската маска е с потопен в нея преден номер и така сензорите не го засичат. Заобикаляне на проблема е да се закрепи номера директно без черната подложка и тогава няма проблем. В момента така карам.
 7. Няма как да стане само с кодинг, защото няма жълт цвят в тия пусти стопове. Парите не са кой знае колко страшни и не виждам причина да не бъде направено. Аз познавам човек в София, който може да окабели и кодира каквото е необходимо. Може и да пише/чете тук, не знам. Който има интерес - ще му дам координати. Правил е моята кола и работи без проблеми. От теб остава да си подсигуриш стопове, което не е кой знае колко голям разход на фона на цената на колата. Мисля, че и пича от София може да намери, но не гарантирам за това конкретно. Само имайте предвид, че английските са със стоп светлина в дясно, а не в ляво.
 8. В крайна сметка вчера беше заменена рейката гаранционно. Грижата за клиента е топ!
 9. Не става директна замяна. Инсталацията е различна.
 10. Привет, Днес май си прецаках колата с помощта на старт-стоп системата. Чаках за ляв завой първа кола и колата загасна заради старт/стоп-а. Видях пролука, където да се вмъкна в насрещния трафик, пуснах леко спирачката и още докато палеше подадох газ и напънах волана на ляво. Колата тръгна, но почти мигновено волана стана твърд и започна да вади поредица от грешки. Спрях малко по-късно, че нямаше къде в тази улица. Изчетох грешките и изтрих всички, но останаха три от тях, които не мога да изтрия: Lane change assist left: U112300 Lane change assist right: U112300 Steer assistant: B20000 А на таблото светят следните предупреждения: Steering: faulty; Start/Stop system: fault. Function unavailable. Please contact workshop; Audi pre sense: currently restricted; Воланът е камък - явно не работи електроусилвателя на волана и е брутално тежко. На ММИ, когато включа задна показва сигнализация, че не следи за приближаващ напречен трафик. Прегледах предпазителите, но не открих изгорял. По схемата от книжката не видях да има предпазител за електроусилвателя. Някакви идеи? Ако можете да ме насочите какво мога да направя сам, тъй като диагностика на Ауди чак другата седмица е на линия, а колата ми трябва. Благодаря предварително. П.П. Отдавна се канех да я изключа тази тъпотия със старт-стоп и докато се накумя и май се наиграх.
 11. Стопове на заем не става, защото не работят - иска преправяне на инсталацията. Буксите са различни.
 12. Аз мога да отговоря, че в КАТ ми гледаха специално мигачите, въпреки минатия технотест. В моя случай аз се договорих с продавача колата да е със сменени стопове и минат технотест, за да я купя. Имай предвид, че стоповете са с различни букси и се слагат някакви преходници или се преправя някак си инсталацията. Не съм задълбавал, защото я взех готова.
 13. Май има и сиви, защото моята е сива, но как се маркира това по частта - незнам. Намерих черни и сиви зад еди и същи парт номер. На прикачената снимка е решетката на моята.
 14. Привет, Имате ли представа дали предните решетки имат код за цвят или са стандартно черни или сиви?