Jump to content

нaчko

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от нaчko

  1. нaчko

    Смяна на антифриза

    Две водни помпи смених за 3години,карал съм с руския и синия български последно(умишлено не го назовавам).Съмнявам се както в антифризите така и в качеството на помпите.Писна Ми от ментета.Руския отговаря на °,но дали щади помпата,Бг-то не става,там помпата издъхна по-бързо.Помпите бяха среден клас.Виждам,че се ползва червения G12 на 80 б3.Това ме интересува.Колкото и да е,има смазочни и антикорозионни качества.
  2. нaчko

    Смяна на антифриза

    Прочетох доста за антифризите.Някой кара ли с "ЛЕНА"жълтия руския.А ако карате с червен-каква марка.Моля конкретно по въпроса да не разтягаме.
  3. Смени само гарнитурата.Не виждаш ли,че тя е протекла.Преди слагане намажи със силикон.Пък и каква е оригиналната помпа в БГ .Моята я смених миналата седмица,старата изкара колкото твойта.Заради притягане на ремъка я прецаках ми се струва,защото тогава се скапа,динамото не зареждаше в горни граници. Голяма глупост от моя страна.
  4. Няма ли да ти струва скъпо,без резервна гума на пътя.Всичко може,но от опитен.И не пълнете бутилките лятно време до горе,да не отидете на Марс.
  5. нaчko

    ауди80 1.6 ада седан

    Различни са,вземи ново...и старо и ново,все ще те боли главата
  6. Направо шашардисахте човека бре,че той да я бракува колата май,и този май мож да е... .
  7. Карам с кореиските имитации на ксенон светлината от 8-9год.Още като ги пуснаха си купих,доволно беше,но реших да ги сменя вече.Дублирането на темата стана неволно,ако имаше опция за триене каквито имат другите форуми,щях да я махна.
  8. Защото консумацията е двойна,което ще рече,когато се пали автомобил с паднал акумулатор-той се разкача.Ако е било направено,значи причината е другаде.
  9. В момента има на промоция в Кауфланд-ФИЛИПС+30 %,от 5 до 10лв/бр.Според вас бива ли ги,ефикасни ли са.Знам,че има и от50лв ФИЛИПС-не ме интересуват.Конкретно по темата моля.
  10. Трябваше да пишеш,че газовата ти е току сложена,не да се тюхкаш и да питаш хората,как да я поправиш.Отивай при майсторите дето са я слагали и им опиши горе споменатите проблеми.Трябва те да я доогледат каква са я свършили!
  11. Някой не е ли търсел оргиналчета,та се ориентирахте така.Сегашните изкараха3-4мес.и оттогава недоумявам,защо толкоз бързо стана износването.Питам,защото от 2 години ме дразни и мен този шум,и гадното причукване на дясно колело.Може ако има някой мираклия да ми сложи и на мен от тез специалитетчета. :bia:/>.Няма да стоя безучастен,разбира се,че ще съм в канала с вас,така да се каже.Радвам се че има такива хора като вас.
  12. Аз съм направил същото.Вата за аспиратор за 3.00лв.Има за 10 пъти.Режете по отвора малко по голямо парче,да може да го настъпи решетката и щракате отгоре.Лесно и евтино.
  13. Композицията на тази боя е една от най сложните-има жълта,червена,зелена,синя,черна+определено количество перли.Вземи почети преди да пишеш глупости.Дори ще разбереш,че не ЕОН,ЕВН и ЧЕЗ са ти дигнали цените,а Р.ОВЧ.,ако и това знаеш какво значи.100мл стигат,даже ще остане.Боджия,ще ги оправи без разглобяване.
  14. Само боята ти е около 50кинта,гледам че е перла,при вас може и повече.Колата ми беше драна от предния до задния калник и я оправих с шкурка 2000,защото лака е с дебело покритие върху боята и после паста №2 наливна,не си личи,не можех да повярвам,вярно че се изгърбих.Не всички бои имат дебело лаково,за драскотини се допитвайте до автобоядж.магазини,дали позволява обработка с водна 2000.По принцип работата не трябва да надхвърли 200-250 лв,но има майстори и бояджии.Преди да плащате прекарайте ръка по боядисаните части за полепнал прах за да харесате или не майсторлъка и цената.
  15. М/у другото като купиш кола си сменяш ремъците и консумативи,не слушаш предполагам какво ще ти кажат продавачите.Затова ако не ти харесва как работи,сменяй.Успех.
  16. Зареждането на различни газстанции също влияе на оборотите,почват да шарят.Коригирай оборотите при следващо зареждане и ако не помогне сменяй мембраните-препоръчвам оригинал
  17. Тук видя ли http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=137527
×
×
  • Create New...