Jump to content

supervlao

Members
  • Мнения

    465
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно supervlao

  • Рожден ден 30 Ноември

Друго

  • Kaра
    А4 & 80

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2262 профилни разглеждания

supervlao's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз пък обиколих цяла БГ и накрая си взех от Дупница. 3 години вече нямам драми Явно си зависи. Иначе между 2-те коли има разлика в цената, но е хубаво да се има предвид, че едната е обслужена, има гражданска, има платен данък (най-вероятно), регистрирана е, има гуми, не трябва да се плаща еко такса. Като се удари чертата предполагам разликата вече ще е доста малка Успех с търсенето и избора!
  2. Е 15 годишна А3-ка 1.6 ... колко да струва
  3. supervlao

    Audi B2, може ли?

    Има една тема за 90 Б3 в 80/90 раздела. Там можеш да видиш как се случват нещата. Накратко - няма как да вземеш части от куатро и да ги сложиш на твоята без сериозно да си преправиш шасито.
  4. Проблем 1: 99% ти се е прецакал датчика на разширителния съд на антифриза. Решение 1: разкачаш датчика и си караш така Решение 2: купуваш си ново казанче Доколкото знам не се продава само датчик.
  5. Или си купи кола с 1.8Т и си прехвърли всичко по-хубаво от твоята. Ако нямаш опит, шансът да се получи нещо хубаво е по-добър според мен Може и да споделиш все пак на какъв бюджет си готов, дали искаш сам да го правиш и т.н., за да могат да те ориентират колегите по-добре.
  6. За мен лично скъсаната седалка е много показателна.
  7. И при мен се получава при нова сесия(Windows, OS X, iOS). Проблем има и е във форума - инжектиран код. Това че не се появява при всички не е показателно! Вижте в index.php на форума на първия ред дали няма някакъв include, на който не му е там мястото. Мой познат имаше такъв проблем и беше точно това. Беше се заразил чрез някаква забравена и стара инсталация на WordPress. Пазя файла, който правеше поразията - ако някой проявява интерес.
  8. За 2500 лв Б5 ще е пълна гробница. Далеч не е най-великият модел на Ауди. Има читави, но са по-скъпи. Ц4 - нямам големи наблюдения. От това което гледам в мобиле.бг - много изморени ми се виждат. Както каза колегата над мен - може би най-добре да заложиш на Б4 или да си търсиш нещо по-ново, но друга марка.
  9. И аз имах такъв проблем. Бяха забравили да ми дадат ключовете за секретните болтове, като купих колата. Пробвах на няколко гумаджийници и имах късмет от 3-я опит. Може да се разходиш да поразпиташ.
  10. Мдааа ... важен момент. Една кола стане ли проект - трябва друга за каране и пренасяне на части
  11. Не съм много запознат с 4F, но гледайки обявите - тези за по 15-16к ми се виждат доста изморени ... Според мен ще е по-добре да вдигнеш малко бюджета, ако имаш възможност. Относно проблеми - разтърси се в раздела на А6 - има теми за най-честите болежки
  12. Ще използвам темата на колегата да питам нещо. За този раздел ли е проект за реставрация(тунингът е почти 0) или по-скоро за подраздела за конкрентия модел.
  13. Колега, това, което си показал е потопяема помпа и за 10 долара много ме съмнява да устиска на това място в колата. На моята кола тази помпа работеше, но текна и я разкарах, защото по моргите ми обявиха цени от порядъка на 120 лв(преди 3-4 години). Била рядка Не усетих никаква разлика в колата - нито загряваше повече, нито нищо. Ако питаш мен - не се занимаай с глупости Аз замених помпата с парче маркуч и така си реших проблема.
×
×
  • Create New...