Jump to content

supervlao

Members
  • Мнения

    465
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от supervlao

  1. Аз пък обиколих цяла БГ и накрая си взех от Дупница. 3 години вече нямам драми Явно си зависи. Иначе между 2-те коли има разлика в цената, но е хубаво да се има предвид, че едната е обслужена, има гражданска, има платен данък (най-вероятно), регистрирана е, има гуми, не трябва да се плаща еко такса. Като се удари чертата предполагам разликата вече ще е доста малка Успех с търсенето и избора!
  2. Е 15 годишна А3-ка 1.6 ... колко да струва
  3. supervlao

    Audi B2, може ли?

    Има една тема за 90 Б3 в 80/90 раздела. Там можеш да видиш как се случват нещата. Накратко - няма как да вземеш части от куатро и да ги сложиш на твоята без сериозно да си преправиш шасито.
  4. Проблем 1: 99% ти се е прецакал датчика на разширителния съд на антифриза. Решение 1: разкачаш датчика и си караш така Решение 2: купуваш си ново казанче Доколкото знам не се продава само датчик.
  5. Или си купи кола с 1.8Т и си прехвърли всичко по-хубаво от твоята. Ако нямаш опит, шансът да се получи нещо хубаво е по-добър според мен Може и да споделиш все пак на какъв бюджет си готов, дали искаш сам да го правиш и т.н., за да могат да те ориентират колегите по-добре.
  6. За мен лично скъсаната седалка е много показателна.
  7. И при мен се получава при нова сесия(Windows, OS X, iOS). Проблем има и е във форума - инжектиран код. Това че не се появява при всички не е показателно! Вижте в index.php на форума на първия ред дали няма някакъв include, на който не му е там мястото. Мой познат имаше такъв проблем и беше точно това. Беше се заразил чрез някаква забравена и стара инсталация на WordPress. Пазя файла, който правеше поразията - ако някой проявява интерес.
  8. За 2500 лв Б5 ще е пълна гробница. Далеч не е най-великият модел на Ауди. Има читави, но са по-скъпи. Ц4 - нямам големи наблюдения. От това което гледам в мобиле.бг - много изморени ми се виждат. Както каза колегата над мен - може би най-добре да заложиш на Б4 или да си търсиш нещо по-ново, но друга марка.
  9. И аз имах такъв проблем. Бяха забравили да ми дадат ключовете за секретните болтове, като купих колата. Пробвах на няколко гумаджийници и имах късмет от 3-я опит. Може да се разходиш да поразпиташ.
  10. Мдааа ... важен момент. Една кола стане ли проект - трябва друга за каране и пренасяне на части
  11. Не съм много запознат с 4F, но гледайки обявите - тези за по 15-16к ми се виждат доста изморени ... Според мен ще е по-добре да вдигнеш малко бюджета, ако имаш възможност. Относно проблеми - разтърси се в раздела на А6 - има теми за най-честите болежки
  12. Ще използвам темата на колегата да питам нещо. За този раздел ли е проект за реставрация(тунингът е почти 0) или по-скоро за подраздела за конкрентия модел.
  13. Колега, това, което си показал е потопяема помпа и за 10 долара много ме съмнява да устиска на това място в колата. На моята кола тази помпа работеше, но текна и я разкарах, защото по моргите ми обявиха цени от порядъка на 120 лв(преди 3-4 години). Била рядка Не усетих никаква разлика в колата - нито загряваше повече, нито нищо. Ако питаш мен - не се занимаай с глупости Аз замених помпата с парче маркуч и така си реших проблема.
  14. supervlao

    Проблем с ГНП 1.6 TD

    Провери ли си горивния филтър преди това? Може и на това да се дължи този проблем.
  15. Audi 90 турбо няма заводско. Т.е. има - турбо дизел
  16. Според мен не е въздух ами имаш някакво запушване преди филтъра.
  17. supervlao

    Централно на А4 Б5

    Имаш пробит маркуч или някоя машинка изпуска. Бих започнал от капачката на резервоара. Успех
  18. Скоро го играх тоя филм със сваляне на задния мост на Б3. Хубави инструменти, WD40 и нямаше драми Успех
  19. supervlao

    Фарове Депо за А4

    Колега, за машинките не знам, обаче ми спукаха оригиналния мигач и си купих ДЕПО. Толкова да не пасваше, че не можеш да си представиш ... зейнаха едни луфтове - направо не можех да я гледам. Не съм сигурен, че ще постигнеш ефекта, който търсиш с фарове ДЕПО. Мислил ли си да си вземеш оригинални фарове от морга?
  20. supervlao

    Kamei добавки

    И аз проявявам интерес. Може на търг В и-бей има цяла задна броня с добавка за 80 евро, но на мен ми се ще да си купя комплект.
  21. Какво целиш с 1.9 тди-то? Разликата няма да е потресаваща в сток вариант. Може да търсиш AFN, че поне да има смисъл занимавката. Ако ще махаш 1.6тд-то и е в добро състояние, пиши ми. Търся си за донор за старата кола
  22. ТД-то(не ТДИ-то) е с механична помпа. Там нещата са различни.
×
×
  • Create New...