Jump to content

vermeer

Members
  • Мнения

    1012
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vermeer

  1. Това със шайбите го забравете. Аз се надявам да завърша модификаця на 01Е със Т3, както ссе казва - the real deal
  2. http://ttvracing.com/products/?manufacturers=audi&engine=audi-1-8-20v-turbo&type=flywheels
  3. Кажи ми честно - вярно ли разглоби мотора и няма да смениш биелите !?!
  4. Вий па - малко заварки по диференциали и хората си карат на задно
  5. Съществени разлики в софтуер за заводски сет ъп според мен не може да има между утвърдените фирми. Всички що годе отбират какво и как се прави, а ограниченията идват от самия сет ъп не толкова от софта. Много се забавлявам като започне да се говори за 1+,2, 2+, 2 и 1/4, 2 и 3/4, 3 "на косъм" стейдж, после как по-ниская стейдж на едната биел по-високия стейджа на другата фирма... Пълни глупости и хората се зарибяват по разни дреболийки и изсипват пари със самосвали заради някаква цифричка. Чипосва се там където има добро и адекватно отношение към клиента. В този контекст бих си закарал колата в Prospeed.
  6. vermeer

    Ebony Black

    X2 Нищо общо с картите...
  7. vermeer

    Ebony Black

    За такава джажавка ли говориш или нещо друго? https://www.onlyrevo.com/product-details/accessories/serial-port-switch-sps&engineid=18 Аз имам три карти и сменям през cruise control-a.(нищо общо с джаджата отгоре)
  8. Краля на дизелите... нищо лично към Адлер, хич и не го познавам, но ми е безкрайно смешно като някой прелее малко софт и клиента почва да припада от умиление, че моргата не се е взривила, даже е започнала да ускорява....
  9. 058 е различен от 06А. 058 ползва вал от АВА/АВF.
  10. Той е с АЕВ!!! Не можеш да сложиш вал от TFSI!
  11. Надявам се да знаеш за разликата между информираност и дезинформираност. Ако правиш колата на принципа ЕЖК, гаранция ще строшиш много пари и последните изминати метри на тази кола няма да са в бъдещето, а ще си останат в миналото. За да станат нещата, трябва не да питаш, а сам да генерираш идеи, защото ще имаш пречки на всяка стъпка. Имаш да прекараш поне 1 г. в четене прреди дори да се доближиш до този момент, Ако не се намеси някой да ти помага ще го закъсаш.
  12. Туй stage ли ще доди или за етап от тунинг онтогенезата говорим?
  13. Аз се чудя как е паднал разхода... сгромляса ли се?
  14. Промени си заглавието на темата... отдавна не е меродавно Лекинко ти завиждам за биелките, и аз се спрях на I-beam, но се изръсих яката за Pauter-и. Единственото ми успокоение е, чe BarTek нямат собствено производство, а вероятно им правят само ОТК и малко машининг. Кажи ми 3 неща: тези бутала на 81 мм ли са? Аджеба що не си оправиш обема на мотора като така или иначе си се разколачил и ти трябва само един колянов вал? От каква сплав са буталата? Искаш ли колекторче с T3 топ маунт, чистак ново? A? A?
  15. И губиш акуратност на елемента заради турболенцията на входа, решетката има за цел да компенсира това. Като искаш по-гилям дебит - взимаш още по-голям размер. Стига Ганьовщини...
  16. Този ти казал това... другия онова... продължавам да съм много любопитен дали ще върнеш колата на пътя въобще някога.
  17. Значи по 2, ако мапера няма опит - до следващия път ще го е придобил?
  18. И за по любопитните: http://www.audi-sport.net/xf/threads/1-8-n-a-cams-in-a-1-8t.159131/page-5
  19. Аз и друг път съм казвал, че за сериозни сервизи трябва де се цака както му е реда. Тънкани, без пари... - само на приятели от първи ред и членове на семейството, ако обичате... защото тези хора много бързо набират огромен брой "приятели". Майстор който не иска пари за труда си - не ми го хвали, но обратното не важи. Толкова за цените на услугите. Когато нещо не (можеш да) го правиш - не го правиш, а пращаш клиента където трябва. В тези случаи съотвения сервиз по-скоро ми се издига в очите, вместо обратното. Според мен основния проблем е, че за ширините на нашата държавица клиента трябва да се сържи в течение какво става, колко ще му струва до момента на диагностиката и колко ще му струват различните опции за отстраняване на проблема и както и колко време ще отнеме. Така сърдити няма да има. Досадно е, но така трябва да е БГ. Не познавам страните по случая, но и двете страни са прави - всеки за себе си. Грешката е, че не е имало план за десйтвие, пък бил той и устен. Ако и двете страни са работили в рамките на плана с уговорените условности - няма кой за какво да се сърди.
  20. Както и по- горе писах става въпрос само за Н7 и само за този модел. Двама колеги са ми писали на лични да им пратя IBAN, не съм го направил защото засгега няма желащ да ги разпрати крушките.
  21. Принципно нямаше проблем да ви ги разпратя, но май се очертава пратката да пристигне, когато мен ме няма в София за дълго време. Ако един от вас се навие (и останалите сте съгласни разбира се) - мога да поръчам за всички и да му се предаде уговореното количество и той да разпрати/раздаде. Както ги броя до момента желаещите са 14 бр. Аз ще взема може би също окло 14 -16 бр., значи към този момент ни трябват хора за още окло 10 бр. и можем да поръчаме 40 бр. За поръчката обаче ще искам парите предварително, защото не ми се рискува да се окажа с 40 крушки и да се чудя как точно да ги използвам. ПАрите моге да ми се предадат на ръка в София след 21.12, PayPal (family and friends) или банков превод - детайлите на ЛС. Списъка с платилите ще се води тук. Ако не се стигне до заявка разбира се ще се върнат парите, в този контекст плащане с PayPal e най-удобно. Заявката ще я направя нежду празниците вероятно на 27 или 28.12. Поздрави!
  22. Aaaa неее, няма ъпдейти и се чудих как вървят нещата...
×
×
  • Create New...