nytro

Members
 • Content Count

  344
 • Joined

 • Last visited

About nytro

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  A4 B6 1.9TDI

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,226 profile views
 1. Това, ако е от моделите без бутони над тъчпада - не.
 2. В арго маркета има промоция на тяхната малка коса, за тези пари едва ли ще се намери нещо по-добро.
 3. Пълно е с подобни програми, например това. Аз бих ползвал добрият стар veracrypt.
 4. Освен ps, може и така - > Start - Run - DxDiag - Save All Information - отваряш текстовото файлче и четеш какво пише за MiraCast.
 5. Ако корпоративният ти мейл е сетнат в някакъв незащитен workspace, дали ще е на андроид, иос или нещо друго, то имам лоши новини за ИT-тата ви. И да, има Android for Work, не знам дали някой го е виждал или ползва, аз поне само съм чувал за него.
 6. Лека-полека това се превръща в една от по-безполезните теми във форума.
 7. Е той ти е написал, че зависи от типа на лицензирането. То при МС лицензният модел е толкоз усложнен, че трябва да пуснат курсове за сертификация едва ли не. Ако имаш договор за Volume licensing си активираш продуктите без акаунти и прочие.
 8. Смисъла за мене е в това чрез бридж да можеш да обединиш много системи в обща екосистема. В една къща може да имаш контролер на бойлери, контролер на отопление, поливна система, разните битови уреди не ги броя но и тях можеш да включиш, датчици за пожар/наводнение и още какво ли не. И всичко това да е в един dashboard, а не да имам сто интерфейса и системки, всяка за себе си.
 9. Аз съм със SE и с 11.0 определено е по-бърз отколкото преди. Не знам изключение ли е, що ли, но е факт.
 10. Миракаст донгъла се слага в ТВ-то (hdmi mhl порта ако не се лъжа). Philips имат едно софтуерче - wifi mediaconnect което съм тествал и си върши работата, обаче нямам идея как се държи с няколко телевизора и клиента в мрежа.
 11. Това е сигурно малко по-встрани от това което имаш предвид, но пак си струва да се гледа, за които се занимава де. Един миксирана среда windows+android такива неща може само да сънува.
 12. Аз си цъках на 230 до преди няколко месеца. Като си вземеш 270 ще усетиш разликата.