ogi65

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

About ogi65

 • Rank
  User
 • Birthday February 19

Друго

 • Kaра
  КОНби 4х4

Персонална информация

 • Location
  Plovdiv 0885 165577

Recent Profile Visitors

1,279 profile views
 1. Има вероятност да е повреден този канал на ABS модула, който е за това колело.
 2. Аз също имах подобни намерения, но за сега си оставам само с чипа. Както ти казаха колегите по горе, за повече от 170коня са необходими по голяма турбина, софт. за нея, челен кулер, дюзи с разпръскачи от arl (поне), генерация поне на 63мм и др подробности. Цената на това удоволствие се доближава до пазарната на колата... Та смени дали си заслужава.
 3. Продавам изпускателен колектор правен за пет цилиндров двигател и адаптиран за четири цилиндров от типа АСЕ/6А.Цена 80 лв. За контакти 0885 165577.
 4. Оо,това с бобината трябва да се провери, че и на мен оборотомера ми играе от 0 до някаква стойност( без да се вдига повече от 4000об), а аз съм набедил уреда и търсех друго табло.
 5. Съгласен съм с колегата Hunter .При мен катализатора е премахнат, сложено е проходно резонаторно гърне. Гайката, на която се завива ламбда сондата се изрязва от катализатора и се заварява на гърнето,на нея се навива ламбдата.Така съм вече няколко години. Колата се чувства като отпушена и върви с лекота.
 6. Колега, къде в Пловдив трансплантирахте двигателя?
 7. Колега, в Пловдив от мех. инжекциони разбират газаджиите до новите сгради на ПУ.На Пазарджишко шосе, на светофарите до Алати завиваш към Пловд. Университет , след стотина метра от лявата ти страна е сервиза. Със сигурност могат да ремонтират и настроят газовата част.За бензинов проблем трябва да ги убедиш.
 8. Страхотен ден!Получи се много добра сбирка.Запознах се с много колеги,които бих искал да нарека мои приятели!
 9. Черпи я тази позната,тогава,че виж каква хубава тема стана...
 10. За 15000км гори 12,6л/100км.Това е газ + бензин.Което ще рече ,че градското ми е 14-15/100, а извънградското 10-11/100. Предишната ми беше със същия мотор(6а) ,само на предно и тя беше горе долу толкова.
 11. Здравей колега.Честито новата придобивка!Със здраве и кеф да си я караш!Покарай я така на първо време,да събереш впечатления,да видиш какво ще се обади.Ако не си доволен от обикновенното АГУ,тогава го мисли. Това е моята.
 12. Моята си гори нормално-колкото и да сипя,хич не ми го връща.
 13. АВК мАтор не търсиш ли?Един познат продава такъв,казва,че бил в добро състояние.
 14. Аз скоро имах същият проблем и се оказа датчика в долният десен ъгъл на радиатора.Друга възможност би могло да бъде реле,а термостата засега не го закачай.
 15. На моята скоро сложих ново окачване.Пружините са червен-KAW, b4 quattro.Снижават колата 40/40 мм спрямо стандартното окачване.Амортисьорите са Akaba ultra sr и Monrroe,на снимката се вижда.