Jump to content

cMeX

Members
  • Мнения

    77
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a6

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1038 профилни разглеждания

cMeX's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. cMeX

    Диаграма ремък серво 3.0TDI

    Как точно минава ме интересува
  2. Колеги някой може ли да сподели диаграмата за Aux ремъка (който минава през серво мотора и алтенатора) че намирам доста и все различни.
  3. cMeX

    Почистване на дренаж

    Ако имаш шибидах виж и от там дали не тече. 3 пъти ми влиза вода защото особенно задните оточници се запушват лесно и прелива.
  4. Здравейте, Някой с опит може ли да сподели баласта за би ксеноновият фар има ли разлика ако имаш адаптивни светлини. Че гледам в един сайт едни и същи изглеждат ама единия е за адаптивни другият не. Не виждам защо да има разлика.
  5. Тази графиката в колата не показва колко е зареден акумолатора. Показва в какъв стейт е за да знаеш дали някоя система изключва при загасен мотор. 10-100% не са реалния заряд в акумолатора.
  6. При мен датчика се беше изпекъл и даваше същото, пък пръчката си беше на ниво. Нов датчик и всичко е ток 3та година.
  7. cMeX

    Неизвестен бутон

    Един приятел има абсолютно същия бутон и му е за блутута. Някакъв афтърмаркет беше сложил предишния собственик и този бутон заменяше този на волана.
  8. cMeX

    Парктроник 4F

    Ако е какъвто и да е проблем самия бутон лампичката на него не свети ами мига. В тази кола пукане няма или пищи или не. Ако я прочетеш колата трябва да ти каже какъв е проблема. При мен най често е била инсталацията проблема. Отделно в началото си казал че нямаш отпред пък после предните пищят само на толко :D. Попринцип при пускане на парктроника той си издва един сигнал че се е пуснал. Последната ми идея е тази кола да е нямала и да не е кодиран.
  9. cMeX

    Парно парче дунапрен

    Това е поста който погледнах. Не се вади трудно. Виж там и клип на един англичанин как го маха.
  10. Здравейте колеги, днес си свалих моторчето за парното да го рециклирам както се препоръча в една друга тема, но уви намерих едно парче дунапрен в канала за въздуха и не ми изглежда да е от там. Някакви идей от къде е дошло за да го наместя
  11. cMeX

    MMI странен проблем

    Здравейте, От няколко седмици имам много странен проблем с MMI системата и нямам идея на какво може да се дължи. Понякога (50/50 шанс е при палене) Част от функционалноста на ММИ спира. Заключва въздушното окачване( става сиво) спира мулти волана и забива часовнила на ММИ (този на таблото продължава да върти). Колата не записва никаква грешка ... последна версия 2g high. Ако някой изпадне с някоя идея ще е добре.
  12. cMeX

    Оттечка от усилвателя

    Сигурен ли си че след някакво кратко време не гаси и бутона ? Защото при мен също остава светещ но след 5-10 мин го изключва.
  13. Здравейте, Някаква идея от къде да взема кабел за захранването на навигицията? Имам в предвит такъв Y type където взимам ток от друг модул и я захранвам и нея.
  14. Здравейте, Иска ми се да разбера дали всички MMI High имат тунер модула. Защото според Self Study програмата на ауди за този модел е обозначено че би трябвало всички да го имат( страница 70 от това което съм прикачил). SSP+3'05+electrics.pdf
  15. Здравейте колеги, Едно приятелче си купи въпросните гуми за неговия мерцедес но е объркал размера. Гумите са чисто нови просто са на мерцедес джанти (продават се и без джантите). На мойта а6ца (4f) съм със същите. Ако някой има интерес пускам линк към обявата. Първа кола му е и малко се прецака... https://www.olx.bg/ad/bridgestone-lm005-225-45-r17-91h-fr-dzhanti-7-5jh17-CID360-ID801uV.html
×
×
  • Create New...