Jump to content

doaiena

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1111 профилни разглеждания

doaiena's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Тази машинка се лекува с ново зъбно колело или с нова такава, лепих го на два пъти работи за определено време и пак дава фира, накрая ново. хич не е евтино, и така,... самия монтаж и демонтаж е много шибан!
  2. Чисто нов алуминиев фланец докаран от САЩ за audi/vw 1.8 1.8t Моля за сериозно заинтересoвани хора! На който му е скъпо да пропусне тази обява и да си направи справка! Цена 140лв За връзка лс! Алуминиев фланец оем 06А121 133J
  3. doaiena

    Може би висок разход?

    Атмосферните условия не са причината... От няколко месеца се опитвам да засека разхода, до като се убедя, че наистина има проблем с разхода!
  4. Здравейте колеги! Знам, че има подобни теми за разход, но напоследък имам чувство, че колата ми харчи адски много газ градско в София, а именно 1,8 без турбо Майтапа на страна, но мисля, че минава психологическата граница от 15литра газ Споделете вашия разход в София какъв е..
  5. С търпение колега, парченце по парченце, внимателно, преди това изчистваш клапите с кореселин или ацетон,... търпение му е майката,.. никой не казва, че е лесно...
  6. Нищо не се дърпа.... След като демонтирате средната конзола, барче, жабка и кората под волана, следва неприятната част от задачката, тръбопровода е закрепен на зегерки към таблото, той е едно цяло отлято тяло което е свързано и със страничните духалки, след доста чудене и дърпане за късмет не успях да счупя нищо, все пак свърших работа, заданието е следното, махате зегерките от средните духалки като внимавате да не ги загубите, отщипвате тръбопровода от парното и леко го изкривяте напред колкото да си промушите ръката и напипвате клапите, връзвате климатроника и нагласяте само предни духалки и гасите, така ще се отвори достъп до задната главна клапа, успех.... Няма да е лошо да имате помощник който да придържа тръбопровода за да вие по удобно докато бъркате с ръка вътре, нужни помощни средства: фенер, камерата на телефона, тъпение, нерви итн....
  7. Колега, чел съм тази тема, там става въпрос за сваляне на цялата система на парното за да се измъкне радиаторчето, аз питам как се стига до клапите без да се сваля цялото табло, на времето имах голф 3 и там имаше вариант да се стигне до централна клапа топло/студено и да се облепи през един отвор като се свали част от тунела, гледам колегата е качил снимка точно на тази клапа но не ми става много ясно как се е добрал до нея
  8. Здравейте колеги! Искам да попитам дали става да се направи този номер, да се облепят клапите през отвора който се вижда на една от снимките които е качил колегата, ако може да ми кажете как се стига до тях, виждам сваля се жабката и кората под шофьора, демонтира се централния панел който включва управление климатроник, касетофон, пепелник итн.. зад него се вижда тунела на централната клапа, но как се демонтира от там някой може ли да обясни!
  9. Поради невъзможността на корекция на цени и стоки моля за повече информация се обадете! Искам да обърна специално внимание, че доставяме ОРИГИНАЛНИ авточасти и консумативи на конкурентни цени за AUDI, VW, BMW, MERCEDES!
  10. Поради невъзможността на корекция на цени и стоки моля за повече информация се обадете! Искам да обърна специално внимание, че доставяме ОРИГИНАЛНИ авточасти и консумативи на конкурентни цени за AUDI, VW, BMW, MERCEDES!
  11. Нови маркучи за картерните газове на цена от 60лв за 1,8 20v agn, тръба за картерни газове/отдушник 30лв за повече информация ЛС!
  12. doaiena

    Проблем при палене.

    Колега смени магазина, щом не могат да ти извадят номер на частта по рамата! Датчика за твоята кола е OEM 06a906433c, ако имаш въпроси за цена на част можеш да се свържеш с мен! Поздрави!
×
×
  • Create New...