Jump to content

Mafioso

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mafioso

  1. Възможно ли е някой да покаже от къде до къде точно трябва да се прекара въпросния кабел?
  2. Онзи ден долях толкова около пръст като предното доливане беше миналата зима а колата се кара всеки ден. Ps: Като я взех имах ядове с антифриза та почанх от най-лошото глави и тнт. Накрая се оказа пукнат разширителен съд.
  3. Преди време точно това направих с помоща на колегата bsdnikolov, лосчето струваше мисля около 30 лв. в сервиза ми взеха още 40 само за смяната понеже ме беше страх сам да свалям airbag-a. Ако не се лъжа се прекарваше и една жичка за да не ти свети постоянно че нямаш течност за чистачките... та за въпросните 70 кинта си е чиста далавера ако питаш мен!
  4. Mafioso

    Ауди а3 8P 2.0TDI (140hp)

    Честито за новата придобивка. Но както вече ти каза колегата, СМЕНЯЙ! А за останалото стига си чел за проблеми, карай си колицата !
  5. Черното е лесен за работа цвят, няма да има проблем да ти го направят с частично препръскване.
  6. Здравейте. От около седмица въпросното Audi започна да гасне при включване на задна скорост , забелязвам че го прави при първото палене сутрин като я изкарвам от гаража , след като изгасне си пали веднага , няма записани грешки, маслото на скоростната кутия е сменено преди около 6 месеца, вече бях в два сервиза и от двата вдигат рамене и казват че всичко е ок. Някакви идеи?
  7. A3 2.0TDI BKD Смесен разход, като извънградско ми е само през уикендите до Пампорово а през седмицата си е градско.
  8. Сутрин е студена като поработи малко на място и започва да притриса двигателя ако е на свободна и то само между 50 и 70 градуса (приблизително) след това си работи нормално. Цитиране на предходен пост!
  9. Здравейте колеги , Имам подобен проблем за да не отварям нова тема реших да пиша тук. Колата тресе при палене на студено и когато е на свободна, интересното е че притрисането на свободна го прави само между 50-70 градуса след това изчезва. Колата е Ауди А3 8Р BKD 140 HP, 2004г, 2.0 TDI, автоматик, DSG .
  10. Mafioso

    Audi A3 8P - VCDS

    До сега това и правех шавах върте но без резултат.
  11. Mafioso

    Audi A3 8P - VCDS

    Аз и не искам да пиука при отклучване но не трябва ли да пиука при удар примерно или опит за отваряне ?
  12. Mafioso

    Audi A3 8P - VCDS

    Вчера забелязах че го имам но явно е изклучена. Преполагам трябва да го активирам през vcds, ако изобщо работи та вапроса ми е как по точно става
  13. Mafioso

    Audi A3 8P - VCDS

    С VCDS всичко мина по мед и масло но си мисля че май съм пропуснал някой друг код никак не ми се вижда реално тва с оставащите километри до зареждане. а с пълен до горе ми дава 1070км. Дали не пропускам нещо?
  14. Mafioso

    Audi A3 8P - VCDS

    До тук всичко ми беше ясно ама сега вече се обърках. Това пък за къде ми трябва? Цитиране на предходен пост!
  15. Mafioso

    Audi A3 8P - VCDS

    Само за скоростна кутия не съм сигурен дали е DSG, иначе палчета и темпомат си имам. P.S Благодаря ти много за помощта. ЗЛАТЕН СИ!
  16. Mafioso

    Audi A3 8P - VCDS

    Е явно няма да се размина без разглобяване, още утре отивам да си взема кабел и лост така и така ще се разглобява. Поне като ще е гарга да е и рошава
  17. Mafioso

    Audi A3 8P - VCDS

    май нещо не те разбрах, ако имаш предвид големия "дисплей" да с голям е този е като моя. Разликата е че при мен изписва скоростите на последния ред понеже е автомат. Цитиране на предходен пост!
  18. Mafioso

    Audi A3 8P - VCDS

    Не. Цитиране на предходен пост!
  19. Mafioso

    Audi A3 8P - VCDS

    Добър вечер колеги от скоро съм горд собственик на ауди а3 2.0 ТДИ 8П 2004г. та докато му се радвах съвсем случайно забелязах че по дясното лосче нямам ни едно копче за борд компа. Та до колкото разбирам от тази тема http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php?128337-I-have-a-blank-on-board-computer-Audi-a3/page2&s=06676029ca1070f99ec10829f2ebf8b5 , е възможно да го пусна но няма да мога да сменям информацията. Дали има нещо вярно ? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...