Jump to content

OliverQueen

Members
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

About OliverQueen

 • Birthday 05/25/1987

Друго

 • Kaра
  Audi A6 C7 3.0T

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Сливен

Recent Profile Visitors

997 profile views

OliverQueen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. A6-цата ми при нормално каране градско си гори 15-17, за това колегите се съмняват в този разход от 12. Все пак Кю-то е и по-тежко, а разхода на гориво по-малък...
 2. Здравейте колеги! Предстои ми покупка на нови зимни гуми и съм се спрял на MICHELIN PILOT ALPIN 5 и Hankook Winter iCept evo3, размера е 255/40/19. Ще се радвам, ако някой сподели мнение от ползването на двата модела. А другото ми питане е проблем ли е за кутрото, че патерицата ми е с размер 145/60/20, а гумите ми са 255/40/19. Калкулатора ми дава, че сегашният ми диаметър е 686,6 мм, а на патерицата е 682 мм. Дава ми разлика в милиметрите -4,6 или -0,67%.
 3. Със 17-ки наистина изглежда смешно, за мен минимумът е 18-ки. Иначе аз съм с 255/40/19 и обикновенни прожини тъй като колата е внос от америка и вози доста приятно с този размер, но окачването ми не е спортно.
 4. След А6 2.7Т и няколко години отсъствие от марката реших да се върна пак към А6-ците
 5. Едно, че изглежда сложна цялата процедура, и лично на мен ми изглежда доста грозно това насаждане на допълнителните бутони (но това все пак е въпрос на вкус).
 6. Както е написал колегата, винаги при смяна на дискове се сменят и накладки, и предните са различни от задните. И аз преди 4 месеца сменях дисковете защото бяха криви и заедно с тях смених и накладките (нищо, че тези които смених бяха едва на 4-5000 км.).
 7. Не знам кой те е излъгал, че Boshe не са много добри, иначе аз лично ти препоръчвам, ако не искаш да слагаш на Boshe, може да пробваш тези на Hitachi.
 8. 100% наводнен комфорт модул, вече съм минавал по този път. Има доста изписано по темата във форума
 9. OliverQueen

  2.7 biturbo

  Нямам ремап.
 10. OliverQueen

  2.7 biturbo

  Здравейте колеги, днес ми се появи следният проблем: Колата при над 2100 оборота започва да претриса при ускорение без значение на коя скорост съм. Когато я пусна на свободна проблема изчезва, същото е и при форсиране на място. Това ме навежда на мисълта, че маховика си заминава. Та въпроса ми е дали се сменя само маховика или целия комплект съединител? Другият ми въпрос е дали този комплект (https://chastite.com/комплект-съединител-LuK-624-3066-00-p131216.html) ще ми свърши работа? Благодаря предварително за отговора!
 11. OliverQueen

  2.7 biturbo

  Разреших си проблем, маркуч на вакума се е счупил при свръзката и за това е съскало така.
 12. OliverQueen

  2.7 biturbo

  Колеги имам следният проблем. Преди малко запалих колата на паркинга и се чу лек гърмеж от двигателя и колата започна да издава този странен звук който съм записал на клипа: https://www.youtube.com/watch?v=cu2RnlUtPAw. Когато загасих мотора от дясната страна на двигателя под кората започна да излиза лек дим. Ще съм ви благодарен, ако някой ме насочи от къде може да е проблем!
 13. OliverQueen

  2.7 biturbo

  Смених си свещите, сложих Bosch Iridium и проблема с предърпването над 3000 оборота изчезна, явно проблема е бил в свещите. Сега въпроса ми е след определен период от време трябвали да претягам свещите или не се налага подобна процедура?
 14. OliverQueen

  2.7 biturbo

  Днес ми предложиха два вида свещи Bosch Iridium и Bosch Double Platinum кои да избера?
×
×
 • Create New...