Jump to content

Florev

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q5

Последни посетители

928 профилни разглеждания

Florev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. как да разбера кода на скоростната кутия според номера на рамата

  2. Florev

    Audi Q7 3.0 TDI DPF филтър

    Има опция да се пусне на регенерация през компютър - след това няма проблеми.
  3. Добро утро Raino, имам един сет да поръчвам за скоростна кутия номера е 0B5398048C за Audi q5. Може ли да ми дадеш цена? Лека ден от мен.
  4. Ще ти дам един съвет. Аз много държа на автомобила си и много ме беше страх кой хора ще ми ''пипат'' колата по отношение РЕМОНТ. Когато преди месец наближи интервала за смяна на маслото разпитах навсякаде във Варна кои да ми го смени и направи диагностика на кутията, знаеш ли че в ПОРШЕ Варна ми направиха най-добрата оферта (сервиз 4+1) и ми дадоха 6 месеца гаранция. Провери как ще бъде в оторизирания сервиз - каква гаранция и т.н. Успех.
  5. Хора след като палтих трицифрена сума да ми ги поправят спрях да ги използвам. При минусуви температури не се препоръчва използването на тази ''екстра''. Моторчетата се презакват и сте до там. За колегата по горе със звука от моторчето - трябват ти нови моторчета
  6. Купи си оригинален компресор и пяна ако искаш и си готов. Погледни в продавалника.
  7. 300K приятел!!! Преди месец мои авер сменя в център на Ауди и от там знам.
  8. Florev

    Климатроник Q5

    Датчика за влага се намира в огледалото за обратно виждане. Аз имах проблем с него и като си купух нов на цена от 140лв. всичко си е наред.
  9. Здравей, искам моля те да провериш за сензора за влажност които се намира в огледалото за обаратно виждане. Не му знам номера но ти давам рамата за да видиш - WAUZZZ8R8BA078640.
  10. Нали ще провериш за лайсната моля те виж и топката на скоростния лост. Номера мисля е 8К1713139EQPY
  11. Тя моята е S-line няма проблеми Рамата е : WAUZZZ8R8BA078640 а относно номера на лайсната (ти ще кажеш дали е този) е: 8R0863305AAJ9
  12. Колега здравей искам да те попитам дали можеш да ми намериш алуминиевата лайсна около скоростния лост за Q5 модел 2011. Не знам какъв номер е за да ти е по лесно,(ако искаш да ти пратя рамата незнам) само знам че на всякъде я пишат с ''Alu''. Примерна снимка ти прикачвам. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...