Jump to content

novolari

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от novolari

  1. Колеги, можете ли да ми препоръчате читав майстор/сервиз във Варна за проверка състоянието на ангренажна верига на 3,0 тди.
  2. Привет съфорумци, Чистачките ми работят само на една скорост.Може ли да ме насочите към майстор или сервиз във Варна ?
  3. Привет съфорумци, Чистачките ми работят само на една скорост.Може ли да ме насочите към майстор или сервиз във Варна ?
  4. Да споделя моя проблем.При мен работи подгрева на седалките , НО като го включа работи на макс и не може да се регулира. Защо е така???
  5. Може ли линк за такъв кабел?
  6. Някой да е имал такъв проблем - дисплея на RNS-E свети много слабо,почти не се вижда през деня.Стана изведнъж.Вечер се вижда горе -долу???
  7. Не зная диаметъра,но да питам откъде да си взема читави накрайници ?
  8. novolari

    Навигация

    Колеги,имам проблем с механиката на RNS-E то.Не отваря дисплея и не вади диска.Някакви предложения ??? Работеше прекрасно.Спря да вади диска,дадох я на майстор във Варна под частната автогара и ми я върна и с неработеща механика на дисплея. Моля за съвети!!!
  9. Добре изглежда китаеца,но от колко време го ползваш ? Имаш ли идея дали е съвместим с мулти-волана и някакви проблеми по свързването?
  10. novolari

    Проблем с РНС-Е

    Някой може ли да ми даде координати на сервиз за РНС-Е-то.По принцип ми трябва за Варна. План "Б" е да го сменя .Някакви предложения ??? МОЛЯ!!!
  11. Някой може ли да ми даде координати на сервиз за РНС-Е-то.По принцип ми трябва за Варна. План "Б" е да го сменя .Някакви предложения ??? МОЛЯ!!!
  12. Да попитам нещо?Вчера ми потъна педала на съединителя и изтече течност отдолу.колата е А4 3.0 куатро. Карам я от 2 години и съединителя беше винаги твърд.Скоро при тръгване на няколко пъти притрисаше . Казаха ми че е избил цилиндър на долна помпа,но днес е неделя и няма как да разберем. Питането ми е според вас какъв е проблема и какво е добре да сменя?
  13. Здравейте, и аз имам странен проблем с ключа.След като съм заключил колата с дистанционното, след 10мин. правя опит да я отключа и не може.Налага се да я отключа през ключалката, обучавам дистанционното и след- ден два отново същия проблем. На какво се дължи това,някакви идеи???
  14. novolari

    RNS-E проблеми

    Неработещ дисплей - проблеми ???
  15. Здравейте съфорумци, За много години и безаварийно каране . Получи ми се следния проблем - изгасна ми дисплея на Audi A4 B7 RNS-E , всичко работи радио,СД карта ,но дисплея не свети. Загасих колата няколко пъти и пак нищо.Гледах бушонит ,всичко е ок. Някой да има идея???
  16. Колеги , как стои въпроса с неработещи подгреви на седалки на В7
  17. Дайте идея откъде и какви КАЧЕСТВЕНИ джанти за А4 В7 17" да си взема???
  18. Колата е Б7 с биксенон и дневни светлини.На бутона имам опция ауто. Имам ли екстра да преминават от къси към дълги автоматично и как ако е така ?
  19. На Б7 може ли да се изключи следенето за изгоряла крушка по някакъв начин ?
  20. Не ми работи подгрева на седалките , какво може да е ???
  21. Не ми работи подгрева на седалките , какво може да е ???
  22. Отзад целият ми фар е Лед тип "А6"
×
×
  • Create New...