Jump to content

Stoyan_96

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Stoyan_96

  1. Може ли функцията за грешка при изгоряла крушка да се спре от ваг ком?
  2. Все пак някой знае ли как да се изключи тази функция през ваг ком.
  3. Здравейте търся лостче за темпомат на а4 б5 фейслифт. 4D0 953 513P e номера
  4. Здравейте търся лостче за темпомат на а4 б5 фейслифт. 4D0 953 513P e номера
  5. Здравейте търся лостче за темпомат на а4 б5 фейслифт. 4D0 953 513 P e номера.
  6. Дайте идея къде в София да ида да оправят теч на спирачна течност от заден ляв апарат от страната на ръчната. Колата е а4 б5 фейс предно предаване. Бях чел нещо в форума за един колега buzzy, мисля че беше, ако някой има данни ще съм благодарен.
  7. И аз имам същите симптоми и след проверка и оправяне на всичко останало колата е мудна и на студено след продължителен период пали с повечко опити, грешката бедна смес също е на лице. И аз съм от Пловдив и ще се радвам да споделяш развитие и как да проверя тези сигнали по 5V при бобината. Благодаря предварително.
  8. Здравейте ако може да предложите добър сервиз за ел стъкла в Пловдив и околностите?
  9. Някой има ли останали диоди да си купя.
  10. Stoyan_96

    1.8T от B6

    Някой правил ли е swap на 1.8Т от B6 на B5 facelift. Става ли без преправяне на опорите и какво се сменя. Въобще какви са разликите между 1.8Т на B5 и B6.
  11. Колеги карам А4 В5 1999 с радио chorus. Съответно копчето не бачка както трябва. Въпроса ми е като го сменя как да вържа автърмаркет сд-то, така че да работи вградения усилвател и задните колони или няма смисъл от усилвателя и да вържа задните колони директно към новото сд.
  12. В крайна сметка теча спря ли?
  13. Някой може ли да ми препоръча добър сервиз в Пловдив. Да погледнат мотора на А4 В5 1.8 АRG.
  14. Stoyan_96

    Проблем с 1.8 ARG

    От скоро имам А4 1999 1.8 (125) ARG внос от германия. В началото колата беше песен. За 125 коня вървеше прекрасно тяга колкото искаш и реагираше много остро на подаването на газ. Тъй като огледах колата направо от платформата двигателя не беше измит. Взех Меглио, свалих акумулатора и с водоструйката изплакнах. Изчаках да изсъхне и колата запали сеедно нищо не съм правил. Минах 200км (Пловдив-София) всичко беше екстра. На другия ден като запалих колата почна да прекъсва изчаках малко да поработи, но не се оправи. 1ва свещ беше заминала. Смених 4те НЖК каквито бяха. Прекъсването се оправи, но колата нямаше тяга. Маркуча за вакуум от дросела към регулатора на налягане на бензиновата рейка изпускаше смених и него. Имаше подобрение, но колата остана мудна и не върви както преди. Мисля си за проблем с вакуумите на дросела, но не съм сигурен, ако някой може нека помогне. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...