Jump to content

Климатроника на А3 не работи.


slavista

Recommended Posts

Здравейте!

Налагаше ми се да пътувам за морето и реших да изпробвам климатроника на колата , но не духаше студено и реших ,че това е от фреона .Отидах в един сервиз измериха фреона ,видяха за течове ,вакуум и т.н .Всичко си беше идеално , фреон имаше ,ама като пуснем климатроника компресора въобще не бачка.Някъде по тока дава проблеми ,а колата я взех март месец и нямаше как да проверя тогава дали духа студено , защото пробвах само топлото..Колата съм я взел явно с неработещ климатроник ? Гледах бушончетата ,ама всичко при тях си е ок .. Отворих до двигателя кутията с релетата и другите бушончета , там имаше само 2 релета ?На корите не пише кое реле или кой бушон е за климатроника.. Според вас от какво може да е ? Препоръчайте ми добър майстор ,който има уреди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е човека!Правил съм доста автомобили при него, винаги крайния резултат е перфектен климатик.Но и паричките са прилични. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някакви ориентировъчни цени? :zustimm:

Кажи за какво става въпрос ? За проверка и доливане на фреон мисля, че е около 20 лв....

За по-специфични дейности вече е различно, зависи от сложността на операцията предполагам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета ,мерси! Когато се върна живи и здрави ще ходя там . Аз дори имам познат там , ама не съм сигурен дали е този сервиз. Моят познат се казва Детелин и знам ,че работи някъде в Горна Баня ,нищо чудно да е там където казвате. В тези жеги без него си е кофти .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Значи имам А3 1.8 125 к.с. 1998г. От около 1 година климатроника на колата не работи, но не го правех понеже бях в чужбина и не ми беше толкова на зор. Сега обаче съм решил да го правя и искам съвет от някой който е наясно в тая област. Значи като го карах да го пълнят с фреон, наистина нямаше фреон, но и след като го напълниха продължи само да духа но не охлажда въобще. Механика като погледна компресора каза че някакъв магнит бил се счупил и оттам идвал проблема. Възможно ли е да е от това и може ли да взема втора ръка магнит от някъде или трябва цял компресор да закупя? Мерси за помощта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, обади се на този номер 0895428161 - Стефан в Красна поляна. Много добре работят и ще дадат отговор на въпросите ти. Наскоро бях при тях и съм много доволен. Успех :gruebel:

Редактирано от imode
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...