Jump to content

Проблем с функция конфорт


Recommended Posts

Колеги на някой от вас случвал ли му се е следния проблем,заключвам задьржам ключа,и след 1-2 секунди започва да вдига стьклата,да обаче при мен в началото вдигаше всичките, а сега се вдига само шофьорското, а иначе другите си работят но само от копчетата.Много ви моля ако някой се е сбльсквал с подобен проблем и е намерил решение да сподели.Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:hilezh: Ако не се лъжа тва се маи не е бъг а фитчер смисал неква екстра от рода на самоубочение нещо си цикал некакси по копчетата за джамовете и са се малко препрограмирали...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих ти предложил да откачиш клемата на акумулатора но ако е под седалката си е кофти упражнение пък и не съм сигурен че ще помогне.

Имаше няква схема когато отваряш с ключ откъм багажното пробвай от там положението в което опцията се занулява и другото за което се сещам е че щом са ти ел джамците 2/3 от алармите могат да ги вдигат автоматично. успех :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК,да бьда по точен :dance:,качвах му аларма преди 2-3 седмици,и тук преди 2-3 дена се скапа,пробвах да ги обуча...откачах акумулатора...не става,затова питам дали някой се е сбльсквал с този проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сблъсквал съм се точно с този проблем,но така и нищо не успях да разбера.Просто след известно време функцията сама се възтанови,как стана не знам.Явно и е нужно някакво време или определен брои отключвания или бог знае какво.При мен се получи,когато я крадоха и елиминираха с елекрошок фабричната аларма.Тогава спря и тази функция,но после се появи.

Моля ако разбереш нещо по-подробно пиши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...