Jump to content

БУШОНИ НА Б4


Recommended Posts

Днес ми изгаснаха фаровете и мигачите. Изведнъж. Просто загасих колата да зареждам и като я запалих.....нема никой. Само габарити. Едвам се прибрах на аварийки. Преполагам, че ми е изгорял бушон, но не знам кой. Няма указание, кой какъв е. На старата ми кола бяха надписани на капака на бушоните. Ако някой знае от къде мога да намеря схема или "легенда" за тия бушони.

Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бушони на Б4 Един колега ми беше помогнал и на мен с тоя линк....късмет :rolleyes:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля,че не е от предпазителите колега. :rolleyes: При мен се получи от ключа, :D остана в положение,между позиция за запалване и позиция за работа на двигатля.При това положение изчезват всички тоци към фарове и мигачи.Предполагам че тази сутрин не си имал този проблем(дано да е така)! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля,че не е от предпазителите колега. :rolleyes:  При мен се получи от ключа, :D остана в положение,между позиция за запалване и позиция за работа на двигатля.При това положение изчезват всички тоци към фарове и мигачи.Предполагам че тази сутрин не си имал този проблем(дано да е така)! :hilezh:

Тая сутрин изобщо не се качих на колата ами хванах рейса :) Интересното е, че имах аварийки и габарити, а мигачи и фарове - не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересното е, че имах аварийки и габарити, а мигачи и фарове - не.

аварийките не минават през ключа за запалването. На мене също и габаритите имат верига която не минава през ключа на запалването. Т.е. като си извадя ключа и мога да си пусна аварийки, габарите, както и само левите или само десните габарити.

Сега се сетих нещо - така и така нямаш мигачи като запалиш, бутни лоста примерно за десните мигачи и виж дали ще ти светят десните габарити :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:):)B)Освен фаровете и мигачите, сега се оказа, че не ми работят стъклата, огледалата, шибедаха, климатика, абе с други думи абсолютно нищо освен аварийки и габарити (ляв и десен габарит по отделно не работят също) :wall::wall::D:D
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май си за клеморедче... а ключа как се движи, нормално ли, палиш ли без проблеми?

Аз като ми се счупи (на Б4-то) клемореда останах на място - никакъв ток къс стартера и разни други ненужни джунджурии :wall:

Редактирано от BECKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...