Jump to content

Подгряващи огледала


XenoN

Recommended Posts

Здравейте :hilezh: Искам да ви попитам на какъв принцип работят подгряващите огледала на Audi A4 B5 facelift.С копче ли се пукат или си имат сензори знам ли :zustimm: Благодаря ви предварително .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега. Уж принципа им е да се включват с копчето за подгряване на предното стъкло и се задействат сами при положение на копчето за огледалата на ""|" или между двете огледала. При мен забелязах, че така се задействат вдигат мъглата от джамчето. Пробвай, дано да е така и при теб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това което написа PankoV не е вярно.

на б5 след фейслифта, ако подгряването работи коректно (не са изгорели нагревателите на огледалата), се включва автоматично след като температурата падне под 5 градуса ако не ме лъже паметта. Вдигне ли се над тази температура, има биметална пластина в шофьорското огледало, което спира греенето на огледалата.

Със здраве :gruebel: !

Редактирано от Bobu
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази би метална пластинка може ли да накара огледалото да грее на 50% сила? Или тя има само опция да затвори веригата под 5 градуса? Ако на 15 градуса завали порой, и натиснете подгряване, огледалата ще се затоплят ли? С пълна сила?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здравейте колеги,

аз от 1 седмица съм собственик на A4 B6 1.9 TDI AWX.2003 година, и ми направи впечатление че при пускане на подгрева на стъклото не ми подгрява огледалата.Възможно ли е огледалата да са ел. а да нямат подгрев??? Имам и Б4 но там като пусна подгрева на задното стъкло подгряват и огледалата.

Поздрави и успех на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги при мен и двете огледала се подгряват веднага щом се запали колата и работят непрекъснато.Спира подгряването когато се огаси колата.Това е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Колеги, имам б6 '02 и едното стукло на огледалото ми бе6е паднало след удар. Вътре в кутията имаше една букса, която няма6е къде да се включи в основата на това огледалце (стъклото, а то самото влизаше в няколко щитпци, но маи никои от тях не превеждаха ток. Някои може ли да ми помогне - на какъв принцип се подгряват огледалата, на всички модели ли са такива (моя е без прибиране на огледалата), или просто е сложено някое шано стъкълце? А също по-горе прочетох "копчето за подгряване на предното стъкло" - това не е ли само програма за издухване на предното стъкло и чрез него ли се включва подгрева на огледалата?

П.П. Забелязал съм зимата и като вали, че стъклото си е запотено или снега не се разтапя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...