Jump to content

ГОЛЯМ проблем с ТИПТРОНИКА А6

motodan

Recommended Posts

Здравеите коледи

колата е Аудито е 2,5 ТДИ АКЕ мотор 180 коня автоматик типтроник

Имам следния проблем:Колата варжи само на задна, когато включа D давам газ все едно е на свобода, за задна си върви>

КАКВО ДА ПРАВЯ????

от Стара Загора съм ако знаеете някои добър маистор или сервиз бих бил мого благодарен

Поздрави

Здравеите коледи

колата е Аудито е 2,5 ТДИ АКЕ мотор 180 коня автоматик типтроник

Имам следния проблем:Колата варжи само на задна, когато включа D давам газ все едно е на свобода, за задна си върви>

КАКВО ДА ПРАВЯ????

от Стара Загора съм ако знаеете някои добър маистор или сервиз бих бил мого благодарен

Поздрави

Ми отиди в ауди!

Едно Леко ремонтче и си ти нема се плашшиш 2-3 х ще стигнат...Голем тоя мотор бе щом и скорости чупи :respekt:

айде нема нужда да одиш в Ауди освен ако не искаш да им подариш колата като ти обяват стоиността на ремонта с техни усилия :gruebel:

Edited by optimist

Ми отиди в ауди!

Като имам познати там и като знам колко разбират и че от ремонт на 2 коли на месец си изкарват заплатите 10 човека благодара

И все пак ако знаете някой читав майстор за автоматици благодаря

И да питам: какво ще кажете за кутиия втора употреба, защото моята това ще и е 2 ремонт

Верно проблема ти е много голям. Не пипай нищо докато не си на 1000000000000000 % убеден че това е твоя майстор,или дадената маниполация ще си струва парите.

Иначе верно продавай колата на части и вземай друга. Поне може и да не си толкова вътре. Успех :zustimm:

Колега,абсолютно същото ми се случи и на мен преди време. В крайна сметка дадох 2300 лв и я оправиха,но можеше и по-тънко да се мине,ако не бяха разни обстоятелства. Най-вероятно са ти заминали турбината и помпата.

Колега,абсолютно същото ми се случи и на мен преди време. В крайна сметка дадох 2300 лв и я оправиха,но можеше и по-тънко да се мине,ако не бяха разни обстоятелства. Най-вероятно са ти заминали турбината и помпата.

Благодаря ви колги за помоща

За сега проблема мисля да го реша така:

1 Оставих я в автосервиз ПРОТЕКТ(Стара Загора)

2 Уш ше ми намерят читава кутия втора употреба (от англия) И всичко това за скромната сума от 1500лв.

Гаранция франция

П. П.

от къде е този колега Николай Мъглишки и каде се намира

БЛАГОДАРЯ