motodan Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Здравеите коледи колата е Аудито е 2,5 ТДИ АКЕ мотор 180 коня автоматик типтроник Имам следния проблем:Колата варжи само на задна, когато включа D давам газ все едно е на свобода, за задна си върви>КАКВО ДА ПРАВЯ????от Стара Загора съм ако знаеете някои добър маистор или сервиз бих бил мого благодарен Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Petrov Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Здравеите коледи колата е Аудито е 2,5 ТДИ АКЕ мотор 180 коня автоматик типтроник Имам следния проблем:Колата варжи само на задна, когато включа D давам газ все едно е на свобода, за задна си върви>КАКВО ДА ПРАВЯ????от Стара Загора съм ако знаеете някои добър маистор или сервиз бих бил мого благодарен ПоздравиМи отиди в ауди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimist Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 (edited) Едно Леко ремонтче и си ти нема се плашшиш 2-3 х ще стигнат...Голем тоя мотор бе щом и скорости чупи айде нема нужда да одиш в Ауди освен ако не искаш да им подариш колата като ти обяват стоиността на ремонта с техни усилия Edited March 30, 2012 by optimist Link to comment Share on other sites More sharing options...
motodan Posted March 31, 2012 Author Report Share Posted March 31, 2012 Ми отиди в ауди!Като имам познати там и като знам колко разбират и че от ремонт на 2 коли на месец си изкарват заплатите 10 човека благодара И все пак ако знаете някой читав майстор за автоматици благодаряИ да питам: какво ще кажете за кутиия втора употреба, защото моята това ще и е 2 ремонт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мирослав филчев Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Верно проблема ти е много голям. Не пипай нищо докато не си на 1000000000000000 % убеден че това е твоя майстор,или дадената маниполация ще си струва парите. Иначе верно продавай колата на части и вземай друга. Поне може и да не си толкова вътре. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyo Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 В русе има човек който само това прави над 10 години и е много добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
davido Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Колега свържи се с колегата Николай Мъглишки, тук от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burner_ Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Колега,абсолютно същото ми се случи и на мен преди време. В крайна сметка дадох 2300 лв и я оправиха,но можеше и по-тънко да се мине,ако не бяха разни обстоятелства. Най-вероятно са ти заминали турбината и помпата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motodan Posted April 6, 2012 Author Report Share Posted April 6, 2012 Колега,абсолютно същото ми се случи и на мен преди време. В крайна сметка дадох 2300 лв и я оправиха,но можеше и по-тънко да се мине,ако не бяха разни обстоятелства. Най-вероятно са ти заминали турбината и помпата.Благодаря ви колги за помощаЗа сега проблема мисля да го реша така:1 Оставих я в автосервиз ПРОТЕКТ(Стара Загора)2 Уш ше ми намерят читава кутия втора употреба (от англия) И всичко това за скромната сума от 1500лв. Гаранция францияП. П.от къде е този колега Николай Мъглишки и каде се намираБЛАГОДАРЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts