Jump to content

Xenon за А4 Б6


Volodka

Recommended Posts

Колеги, като карам вечер ми прави впечатление, че на някои от новите модели коли ксеноните осветяват много по-силно отколкото при мен. Моите са оригинални. Дали същестуват ксенони от други производители, които да са някаква нова разработка и които да имат това по-ярко осветяване и съответно да пасват на Б6? Също така върши ли работа само крушката да се смени или трябва и електронният блок (баласт?) също?

Благодаря ви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално е това. С времето светлината на ксенона става все по-слаба. При мен е абсолютно същото положение. Крушките в Порше са ужасно скъпи, та аз съм се ориентирал към афтърмаркет. Търси ксенон, който е H7 и мисля, че всичко става плъг-н-плей, но все пак изчакай още някое мнение :)) Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, крушките просто толкова си светят. Единият ксенон беше порозовял и го смених с оригинален купен от Ауди. Интересува ме нещо различно от стандартният за този модел ксенон от Ауди, защото очевидно той повече от това не може. Например вчера една Б8-ца караше зад мен и нейните фарове зад мен осветяваха по-силно от колкото моите собствени отпред (виждах сянката на колата си в светлинното петно отпред).

Въпросните китайски светят ли по-силно и дали няма да се наложи след месец примерно пак да ги сменявам?

С това не искам да кажа, че искам да заслепявам хората срещу мен. Просто виждам, че има възможност и за по-добро осветяване на пътя.

Редактирано от Volodka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ксенона е с адаптивно ниво-регулиране е напълно възможно да свети по-добре. Друг вариант е просто да си регулираш фаровете или ако са "помътнели" лупите или самите крушки да ги почистиш/смениш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм с оригинален ксенон, обаче цокълът е D1S, с вграден баласт в крушката, което го прави доста скъп оригинален. От ибей ми илезна около 100 лв., китайски някакви с 1 г. гаранция.

Вече 2 г. никакви проблеми и съм доволен как осветява ... Повече от това не знам дали може да се направи.

Да не пропусна 4300 К е ксенона.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти! Човека прави чудесни неща. Писах му лично и май наистина трябва да започна с едно хубаво почистване пък натам ще видим.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...