Jump to content

Мнение за един автомобил от марката


Recommended Posts

На мен ли ми се струва че капака на багажника стои малко странно или наистина е така не знам. :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само на теб така ти се струва.Хем ми харесва,хем много изтерзана ми се струва <_< Типично по джамбазки намазан с лъскави мазила,които мен лично ме отблъскват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един познат от Сф мина през автокъщата вчера и каза че за капака това е понеже е отворен леко на снимката.Иначе имала съвсем леки забележки по ламарината (драскотини). Учудил се че колата била сложена да се зарежда акумулатора, но може пък да е нормално това....Двигателя бил мит. Човека за съжаление не разбира много от коли (не че и аз де) и не можа да каже повече информация. Собсрвеника обаче нямал против колата да се провери на сервиз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кожата на вратите така ли си е набръчкана или е някакъв вид тунинг?Изглежда,като ретро автомобил от 20-те години на 20-ти век. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той че е изтормозен салона ясно,но специално този модел кожени салони на Ауди са много удобни.Нямат сериозна странична упора но потъваш в седалката и ти създава готино чувство за комфорт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм сигурен че много ми помагате да реша с мнения като последното. Разбира се, ясно е че работата няма да стане по снимка и при евентуална покупка ще се ходи на сервиз. Друго питане имам обаче. Нещо да кажете за модификацията като цяло? Прочетох разни неща из форума за нея, и освем големият харч на гориво (планирам ГИ), другите неща са обичаните консумативи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мотор с части за него във всеки магазин.Цените са прилични,като изключим няколко скъпи възела.Аз имам същото с такъв двигател и съм доволен като цяло.

На конкретната кола не ми харесват джантите,салона и аудиото.Мотора понася безпроблемно ГИ,монтираш хубава марка и забравяш.Ако не те дразнят същите неща като мен и колата е технически здрава,пазарувай.Педалите са поизтъркани,съдейки по тези на моето ауди...

Следи дали таблото не се е изметнало от двете страни при колоните,което е чест проблем.Колата е със ключ от стария модел, и нямаш запалка отзад :hilezh: това виждам на пръв поглед :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...