Jump to content

Audi a4 b6 8E 2002 1.9 tdi проблем със сходимостта, скоростния лост и бутони на километраж


motochamp125

Recommended Posts

Здравейте имам няколко проблема единия от тях сериозен и не мога да ги реша от няколко месеца..

1 - постоянно ми се износва вътрешния ръб на предна лява гума. ходих на 3 различни места на реглаж и всички казват, че всичко е ОК, сходимост ок, страничен наклон ок няма нищо разбит,о но колата за около 15000 км износи вътрешния ръб до там, че се виждаха теловете на гумата. Колата си върви направо , няма никакви признаци или белези от криви щанги, разбити тампони или каквото и да било но вече втори к-т гуми съсипвам и наистина не знам какво да направя! идва зима, гумите са скъпи и не мога да си позволя да унищожа още една гума..

2 - втория проблем е с лоста на скоростите.. при подаване и отнемане на газта лоста се мести около 1-2 сантиметра напред назад. Вече съм сменил ябълковидната втулка на прът-а на скоростите, десния тампон на двигателя (изглеждаше малко омекнал) и тампоните на дифренциала (колата е quattro) . след всичи тези промени имаше малко подобрение, но пак си има този луфт на лоста.. и е много неприятно ..

3 - шестте бутона на километража са ми изтъркани и никъде не мога да намеря.. оказва се че трябва да сменя целия километраж, а самите бутони се свалят отзад. звънях порше бг и Юнитрейд и казаха че бутони само не се предлагат.. има ли някой идея дали се продават такива бутони и ако не как може да се възстанови покритието или да се боядисат

всички идеи или опит ще са ми много полезни. благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само по третия въпрос - има доста такива километражи, които са повредени. Само някой колега с такъв да се намери да ти прати бутоните...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По проблем две - предната ми Б6-ца го правеше същото, така я продадох. И на мен ми беше чудно от какво е, имах чувството, че ще излезе някоя предавка някой път. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си мисля че е нормално да се мърда лоста на скоростите, все пак се мърда целия двигател като даваш и отнемаш газ. от там и лоста. И моя лост се мърда, така.

За бутоните имаше тема , някой по морето ги възтановяваше като нови.

а за износването, няма начин всичко да е наред, при такова ядене. Просто не са го хванали още. пробвай други сервизи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По 2, наистина не е фатално но е много не приятно и със сигурност не трябва да е така.

по 3 ако наистина има някой който би ми продал само бутоните на таблото ще съм много щастлив, или да каже къде се ремонтират :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По т.3 - 0898421544. Момчето е от Варна, работи много добре. Ползвал съм услугите му за едно CD Concert. Имаше тема във форума, но не съм я търсил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 years later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...