Jump to content

Газов инжекцион Блутроник


Recommended Posts

Мисля да ходя да гледам една А6,на която е монтиран г.и.Бултроник.Продавача ми каза че от време на време колата сменяла обороти и гаснела. Двигателя е ACE.Някой има ли опит с тази марка г.и.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре си карай старата кола, собственика на тази А6 се е видял в чудо с този неземен боклук Блутроник, учили са се на неговата кола да слагат ГИ на мех. инжекция, и в комбинация с най-добрия мотор на Ауди - АСЕ.....нищо чудно че е написал бързо обявата за продажба, абе колега виж някоя друга оферта без такива заложени капани, търси чиста и недокосвана от мърлячи кола, а не такива човешки драми. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно, и аз само свалям такива от колите, предимно на хора които са полудяли от проблеми с Блутроника, готови са на всичко само да се отърват завинаги от това недоразумение, плащат с удоволствие за нов Фобос и край на проблемите, колата заработва както трябва. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опазил ме господ, не се занимавам с такива изтезания над техниката, демонтирах няколко Блутроници по молба на изпатили клиенти с електрически инжекциони, и после им монтирах Фобос. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Явно е до настройки, или пък не ти се занимава. Аз карам с Блутроник от 3 години и нямам драми. Преди бях с AAD, сега съм с АСЕ и минах вече към 20 000 с Блутроника. Със стария двигател изминах почти 80 000км.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...