Jump to content

Recommended Posts

On 5/30/2019 at 2:45 AM, mitsubishi galant said:

ябълките преоткриват  IPod.

Явно ще сложат някакъв див Дак, на който аудиофилите с кабел за 500 лв и слушалки за 5000 лв ще кофеят :hilezh: 

 

А след изцепките с уявей е ясно, че ще им падне репутацията - значи те да може да следят, ама друг да не може :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Така, липсва ми нотификейшън диода от С8. Гледам, че има някакви апове, които правят ринга около камерата да дава тези нотификации. Някой ползва ли такава, която работи без always on display?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам наблюдения, ползвам 10-ката на макс - always on, wifi, Bluetooth  ... нищо не се спира. Евал съм го :hilezh:

 

Имам обаче един много досаден проблем с  Bixby routines, за който искам да попитам. Настроил съм си "drive", т.е. да ми пуска музика от спотифай веднага като засече Bluetooth на колата. Работи ужким, тръгва си музиката, но след известно време спира... Сякаш се паузира. Със soundcloud проблема го няма. Някакви идеи? :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А камерата интегрирана в дисплея вече е факт. Xiaomi и  Oppo скоро ще настигнат Huawei...Ябълките ще трябва здраво да се държат за клона скоро време, защото напоследък сериозно изостават с иновациите а лежат на стари лаври . Чувам скоро щели да открият dark mode :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, с камерата в дисплея Xiaomi изпревари Oppo. Колкото до ябълките, преди да правят иновации, е препоръчително да обърнат внимание на някои елементарни, но важни неща, ако искат да са конкурентноспособни. Преди повече от две години им ги бях обяснил в съответната тема в този форум, а сега със задоволство отбелязвам, че вече изоставят арогантното си високомерие и започват да им обръщат внимание. Така например още базовият модел на следващото поколение айфони ще бъде с 3950 mAh батерия. Надявам се постепенно да възприемат и останалите ми препоръки - там за двусимките и т.н., и може би отново ще станат играчи на пазара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За кой модел на Xiaomi говорите, споменавайки вградената в дисплея камера? И какво да се разбира под вградена в дисплея? Тия малоумните изрезки на Самсунг ли? Сега видях видеото. Най-накрая смислено решение за предната камера!

 

Жалко, че компании като Oppo още не са стъпали на пазара тук. Наблюдавам тук евтинките рекламки на хуауей, насочени към простолюдието, и ме отвращават. Имаме нужда от освежаване на пазара след наторяването от Епъл, Самсунг и Хуауей.

Редактирано от s7r3l0k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя става само за един единствен монитор, който струва колкото гарсониера в Ляолин :flehan:

 

Верно прекалиха, мултимилярдна компания да стане за смях и резил и да бъде подигравана от цял свят, не се случва всеки ден :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ,че са китайците и конкуренцията им в технологиите, иначе ако чакахме на Епъл, още щяхме да сме на Ифон Шес Ес и най-новите им анимирани емотикони...Не проумявам липсват хора с визия в мениджмънта на компанията на отхапаната ябълка след Стив Джобс или толкова са се взели за велика институция, че не проумяват накъде духа вятъра...В скоро време Тръмп ще трябва не да забранява чужди компании, а да задължи всички да ползват Ифони , ако искат да просъществува още дълго ,бившия имиджов продукт за масов шпионаж...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По мое мнение от Apple буквално се подиграват с потребителите, волно или неволно.

Най-интересното е, че много хора по инерция все още им се връзват.

Само че хорската глупост и парвенющина едва ли ще продължават вечно, поне така си мисля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам на вниманието ви статия за следващите айфони - за друго не знам, но със сигурност ще кандидатстват за "телефон с най-грозен дизайн през 2019 г.": https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2019/05/23/apple-iphone-11-max-xr2-new-upgrade-iphone-xs-max-xr/#157f668e4d33.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледам, скоро ще си спомняме за този бранд със съжаление, защото няма  да има на кой да полива човек , особено като слуша от некой техен юзър, за тва че са лайфстайл, а не просто технология , за невероятната им екосистема , за недостижимата им ОС и т.н. и т.н. все неща, които обикновените Андроид плебеи и ползватели не могат да оценят...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Силно се надявам да се раздвижат там нещата, защото трябва да има конкуренция, а друга конкуренция на Android от iOS реално няма...

Sent from my Galaxy S10 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уявей ще пускат своя OS, като твърдят, че ще работи 60% по-бързо от андроид. В момента натискат разработчиците на приложения, да ги правят съвместими и с нея. Даже щели да я пускат тази есен.

 

Шаоми и OPPO също щели да я ползват в бъдещи техни телефони, което означава, че доста сериозен пазарен дял мобилни телефони, ще бие шута на Гугъл. 

 

Ако се случи това, ще настъпят тежки времена за 'муриканската икономика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7 hours ago, HannoSLM said:

Уявей ще пускат своя OS, като твърдят, че ще работи 60% по-бързо от андроид. В момента натискат разработчиците на приложения, да ги правят съвместими и с нея.

Действително HongMeng  на Huawei се води нова OS, по аналог с MIUI на Xiaomi. но на практика това е подобрена версия на Android. Ето защо е абсурдно да се твърди, че разработчиците щели да създават приложения, съвместими с Android, защото това се подразбира априори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...