Jump to content

купуване А4 1.9ТДИ-110


denhoo

Recommended Posts

Ако си се насочил към дизел това е двигателя за теб. Гледай непременно за читав ексемпляр, шанса да не е милионник е малък, но поне да е поддържан и правен с пари милионник :hilezh: Задължително диагностика, на сервиз за хубав обстоен преглед под капака и под колата, да няма следи от удари, да няма селски тунинг изпълнения, което ще означава автоматично тормозена кола. Ако има друго да допълнят колегите, но има и доооста теми по въпроса. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега тоя двигател е добър, но има дни гледам по 2-3 теми за проблем с турбото.Около 7-800лв е рециклирането. Така, че там гледай задължително. И за течове и неприятни звуци от рейката.Втора ръка е около 200лв, носачите не са мн скъпи гледах има 1 колега тука във форума по 310лв целия комплект го продава и имаше доволни хора, което значи, че са добри. То косури винаги ще има, затова ти пожелавам успех с покупката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие пък рейка, турбо. То е на 16 години кола. Не може да е идеална. Все нещо ще има.

Кой ще се съгласи да му свалят турбото, за да го проверяват. И ще се окаже, че не е идеално естествено. И да не я купи ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Турбината може да се види дали е тръгнала и без да се сваля, никой няма да се съгласи колата му да бърника някой с мазен гащеризон в незнаен сервиз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с мазния гащеризон е класика! Аз карам такова дизелче и съм доволен, до някъде. Почна да забива муцуната и ще трябва да се сменя датчик както върви!

Редактирано от Бат Сашо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е най-добрият двигател правен от Ауди. Не случайно го наричат "легенда". Прегледай форума и ще разбереш мненията за него, както и плюсовете пред другите двигатели :) Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...