Jump to content

Проблем с акумулатора


самуела

Recommended Posts

Здравейте,

 

Миналата седмица колата отказа да запали, с бутане я закарахме до сервиз и установиха, че е проблем с регулатор на алтенатора, смениха го. В началото палеше добре, но започнаха да се появяват един след друг разни "проблемчета" - километража се нулира сам (не общо изминати км, а тези текущите), вратите след запалване се заключват сами (не всеки път, но при 4 от 5 пъти), изобщо не минава на газ автоматично (с инжекцион съм), трябва да се натисне копчето .. Вчера ееедва едва успях да запаля и реших да разгледам какво става под капака, колкото и да съм невежа. Черешката на тортата беше, че установих, че акумулатора ми е подменен с друг и не е моя............. 

 

Въпроса ми е .. дали могат лесно да се оправят проблемите със заключването на вратите и километрите, може би е стояла без ток известно време и разни настройки са се загубили?  

 

Изобщо.. случвало ли ви се е нещо подобно и имате ли идеи как могат да се отстранят проблемите? Днес така или иначе ще ходя пак до прехваления и "доверен" сервиз, да видим какво ще ми кажат  :angry2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да са хлабави/клеясали клемите на акумулатора. Върни се в сервиза и си вземи твоя акумулатор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Акумулаторът е скапан и пада под минимума.

Затова ти се нулира малкия километраж.

Тия са за убиване...гадни крадци...

Иди и си вземи акумулатора !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тея от тоя сервиз са големи патрони-как така ще ти взимат твоят акумулатор без да те питат-отиваш и си взимаш акумулатора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си твоя акумулатор и просто им кажи че са калъфи и некадърници,да ти компенсират нервите,  дали са ти скапан акумулатор който явно е пробит и не задържа капацитет, едва ли са толкова прости да не затегнат клемите и да ги оставят да не контактуват.

Това с вратите може да се оправи в VAG-coм, колкото виждам са ти разбърниквали всичко и ще се наложи да ходиш на газаджия за настройка.

И въобще напиши кой е този сервиз, имат късмет че сте жена ако бях аз щях да ги наритам.

Редактирано от Screamm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошото е, че преди 2 седмици колата беше на ремонт в Сф (в момента съм във Варна) и е напълно възможно софийските симпатяги да са подменили акумулатора, а аз да забелязвам чак сега. Уж си имаме доверие.. но се оказва, че трябва да си отварям очите постоянно. В петък бях във Варненския сервиз, гледаха, чистиха грешки с VAG com и уж всичко беше наред - до вчера .. когато колата отново отказа да запали. При отключване на колата се отваряха сами прозорците и т.н. простотии. Викнах човек с кабели и я върнах в сервиза. За акумулатора щели да проверят, но било по-скоро невъзможно да е станало объркване. Моля се да открият от къде идва проблема, да го отстранят веднъж завинаги и най-вече да не ми режат главата пак! Благодаря на всички за отговорите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тогава това е твоя човек http://audibg.com/forum/index.php?showuser=11757 колега и доказал се специалист .Обади му се сигурен съм че ще ти помогне, поне знаеш на кой оставаш колата си и ще ти спести доста нерви и разкарвания..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...