Jump to content

'Централно' на А4 странен проблем.


arhimed

Recommended Posts

Здравейте, на почивка съм и си признавам не съм отделил повече от 10 минс да потърся из форума за сходен/същия проблем, случи се онзи ден за сефте.

 

Нямам дистанционно с бутони или нещо друго ами имам 1 обикновен ключ, онзи ден както споменах отивам на бензиностанцията, посягам да отварям капачката на бензина с ръка - Цъ - закючена, викам кво става подяволите, гледам останалите 3 врати + багажника заключени, само шоферската врата отворена (с ключа където си отворих), следваше срам на бензиностанцията, паркиране отстрани и се почна 1 лудо ръчкане отключи заключи отключи заключи, забелязах следното, 

 

1. Отключвам шоферска врата - заедно с нея се отключва цялата кола - врати багажници капачки.

2. Отключвам шоферска врата - само тя се отключва след което като я отворя се отклюва цялата кола.

3. Отключвам шоферска врата - само тя си се отваря и после смърт с кисело зеле.

4. Заключвам шоферска врата - заедно с нея се заключва цялата кола - врати багажници капачки.

5. Заключвам шоферска врата - заклюва се само тя след което като отворя коя да е друга врата и цялата кола се заклюва и затварям вратата която съм отворил.

6.Заключвам шоферска врата само тя се заключва като после ръчно затварям другите 3 врати и седя с отключен багажник.

 

Моля дайте акъл кво да става по възможност много бърже да се реши това, че не искам да бера такъв срам на морето :Х

 

п.с. знам че трябва да имам вакуум помпа нейда из дарака, кобми съм - къде тряя се намира

п.с.2 - знам че най-често те се скапват.

 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

машинкАта е отзад в дясно , заслушан се дали работи и колко време,провери си кабелите и маркуча в маншона на шоферската врата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eй сега слизам, ще бъде голямо шоу в паркинга на хотела, прочетох маркучите да ги надуя с уста да видя дали ще се заключи колата, за заслушването не съм глух колега но нищо не се чува, само като се заключва се чува едно тък - ще рече че е отключен/заключен багажника. Ще драснеш ли повечко за кабелите в маншона, къде как защо. М

 

Мерси предварително земам лаптопя и отивам на паркинга с фенера :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

здравейте колеги, аз имам следния проблем. Значи като натисна ключа от дистанционното за затваряне чува се как работи помпата  10-15 секунди и толкова но нищо не се случва мигачите премигват, но вратите не се затварят. Същото става когато се пробвам да отворя с дистанционното пак премигват мигачите, но не се отварят вратите. Когато отварям с ключа отваря се само шофйорската врата не се отварят всичките (тука не съм сигурен дали трябва да се отворят). Отварянето на багажника работи с дистанционното. Батериите са вадени и са сменени с други,но не е правено обучение. Дали може да е от това,но ако е така няма да работи и багажника,поне аз така си мисля де... вие какво ще ми препоръчате 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Багажника и вратите са на отделни кръгове.При теб най-вероятно има пробив в кръга на вратите и затова помпата работи толкова дълго.Ако всичко е наред помпата работи около3-4сек.и след като отключи(или заключи) спира.Виж ако не работеше и багажника,то проблема щеше да е в самата помпичка(чупи се графитеното колело)

Затова провери гумените маншони на вратите,може някое маркуче да се е скъсало или пукнато и оттам да изпуска вакуум и съответно налягане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, намерихме проблема, извадихме маркучште да проверим дали въобще има налягане,но нямаше нито налягане нито вакуум въпреки,че моторчето се чуваше да върти и решихме да отворим помпата и видяхме,че графитения диск беше направо строшен. Може ли да се намери такъв диск или трябва друга помпа да се купи. Има ли смисъл от втора употреба или трябва да е ново за по сигурно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 11 months later...

Аз смених две за една седмица . После си го лепинговах оправих малко елипсата около графитното колелце и за сега съм добре . Колелцето сатва от Б4 но само то, сегмента около него трябва да си е оригиналният защото е със два отвора :) Успех .Направих си на работа тефлоново колелце ще се опитам да реша проблема веднъж за винаги ,но това мисля да не е скоро или до тогава да съм сменил колата със А6 :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...