Jump to content

Проблем със задните копчета за плафоните


hi4umir4uu

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Имам следния проблем със задните ключета на плафоните на Ауди А4 Б5 1998г., та проблема е следния до задните бутони не стига ток. Самите бутони са тествани и работят. Та въпросът ми е от къде и  на къде минават тези кабели, за да ги проследя и да намерим проблема. Като отворя предните врати всичко е ок, но задните - греда.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойте правят лоша връзка, като надигнеш капачето като да ги вадиш обикновенно се наместват, та аз подложих вътре парченце сгънат вестник (малко) за да се намести, при мен стана....няма причина да не стига ток до тях :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другият вариянт е ключалките на задните врати да са се прецакали. Виж дали нямаш сложени допълнителни бутони. А да питам и дали въобще са светили някога тези плафони?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се виждат допълнителни бутони, по самите кабели не тече ток за да се задействат тези бутони, а що се отнася до плафоните в момента  работят само когато се отворят предните врати и при отключване, но не и като се отворят задните врати. Иначе чесно казано незнам дали до сега са работели не съм обръщал внимание

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кофти..... как го мериш тока?

До колкото си спомням трябва да имаш 12В до тях.

Редактирано от Shubert
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мултицета показа чиста нула, тоест няма никакъв ток, най-вероятно са прекъснати кабелите някъде, но незнам от къде и на къде минават тези кабели, за да ги проследя  :wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кабелите вървят отдолу под пластмасата на прага, махни я тя мисля, че имаше 1,2 винта но не съм сигурен или е само на щипки и би трябвало да ги видиш, или просто извади гуменото кожухче на бутона и пробвай от там да погледнеш какво е положението. Но кабелите са ти по прага....

Има и разни кабели под задната седалка, тя се вади лесно, но не съм сигурен дали там има нещо което да ти трябва, логично е проблема е да е в самите бутони, щом плафоните така или иначе светят (:

Редактирано от H7NightBreaker
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...