Jump to content

Покупка на А6 до 6000 лв.


Recommended Posts

Здравейте, решил съм да се сдобия с нова кола като съм се насочил към Audi А6. Максималната сума, която мога да отделя е 6000 лв, съответно за тия пари ще мога да намеря кола от 1999 до 2002 година вероятно. Държа да е седан, не комби! Попринцип от известно време следя пазара и наблюденията са ми, че избора на тип-комби е по-голям отколкото седан, но все пак държа да е седан и то с ръчна скоростна кутия. Нищо против автоматиците, просто ми се губи удоволствието от шофирането, ако не сменям предавки  :rolleyes: . От два дни изчетох доста теми във вашия форум, но представите ми за това на което съм се спрял останаха малко противоречиви и бих се радвал да ме насочите дали съм се спрял направилния автомобил.

Първо, автомобилите от този период (99 - 2002 г.) читави ли са като цяло и кои са най-често срещаните проблеми с тях.

 

Досега съм карал все дизел и може да се каже, че предпочитам дизелов двигател. Кой мотор бихте ми препоръчали - 1.9ТДИ или 2.5 ТДИ? Също така поради ограничения избор бих си взел и с бензинов двигател, но както споменах не съм имал все още автомобил с бензинов двигател и ако ме насочите, кой е най-добрия избор ще ми е от полза.

 

И последният ми въпрос е: удачна ли е според вас покупка на автомобил (който смятам да не сменям скоро) на възраст 13-15 год. и по всяка вероятност на 190 000+ км. или да се насоча към друга марка/модел на по-малко години и пробег за горе-долу същите пари?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.mobile.bg/11394087182503888

 

2.5 ТДИ го забрави,1.9 трудно ще намериш кола,която да те грабне.

Бензиново ако трябва да взема аз ще е 2.4 или 1.8Т,поради по-малкото предлагане на 1.8т горния линк който ти дадох е кола,която си заслужава :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако намериш кола на 200 000 .....13-15 годишна си е чудо..... та бензин или дизел ако е на толкова...... става ;)

Колата която колегата по-горе ти предлага като внимание.......определено си заслужава като модификация, остава огромната вероятност да е на мноооого километри. Но.... с гледане става тая работа, а и не само;)    И.... честно казано за такава кола и 350 000 не са чак толкоз страшно, стига да са се грижили за нея:)

Редактирано от Fireblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не намериш 1.9 най добре търси бензиново.Горното предложение изглежда добро.

Има доста теми за 1.9 и 2.5 моторите потърси с търсачката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята за такава покупка е удачна. Не се притеснявай. Едно хубаво 1.9тди намери и доволен ще останеш.

Хвърляй око какво пише на километража, ама това няма да е вярно. Я съвпаднала някъде някоя цифра, я не... и то от от четвъртата назад. Гледай състоянието на колата, оглед, сервиз, диагностика, пазарлък и газ. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не бързаш,търси 1.9 колкото и рядко да ги има ще намериш.Аз моята я взех след 9 месечно търсене ;) .Но все пак наистина не е лошо и 1.8 Т.По големите бензинови мотори имат доста скъпи консумативи.Гледай турбото и съединитела да са добре.Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...