Jump to content

Покупка на А3 1.8 Т


Recommended Posts

Здравейте Колеги !

От скоро съм във Форума на Ауди ( която марка всъщност ми е в сърцето ) и се надявам да изкажете мнение за 1.8 Т . 150 или 180 коня е по - добрия вариант и по здравия най вече.. До 2-3 седмици трябва да съм закупил кола, защото старата вече изнемогва.. Имам около 5000 лв. и точно порати тази причина се спрях на http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11389539837483848&f1=details&slink=5yd9bu

Моля дайте мнение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На газ или на бензин ще караш ? Ще я засилваш ли след време ? Ако ще я засилваш по-добре си купи Куатро,че иначе ще въртиш гуми до 3-та.Аз от 1.8Т скочих на 1.8Т Куатро и съм много доволен.Нямат проблем с газовите ако са качествени дават разход до 12-13/100 газ на нормално каране.Конкретната кола която си дал няма снимка на салона,което е съмнително.Има подгрев вероятно салонът е кожа и е в окаяно състояние,за да не е сниман.Предната броня и фарове са сменяни.Дали заради халогени и фейс вид или заради удар трябва да видиш на място.Топката на скоростния лост също е сменяна.Лично мнение търси след 2000г. Успех !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, от почти година карам A3 8L 1.8T и мога да ти кажа, че съм много доволен от колата. Единственото сериозно нещо, което правих по нея беше турбината. Това е и според мен най-деликатната част на тоя мотор. Така че се заслушай за съмнителни звуци от турбото - виене, свистене и т.н. Когато взимах моята, виеше като умираща котка, и знаех, че е за основен ремонт, но и това смъкна много от цената. Та - огледай турбото, че качествено рециклиране си е 600 лв. минимум. Другото слабо място, което знам, е картерната вентилация - запушва се и прави мизерии. Колегите, които разбират повече да кажат нея как може да я провериш.

Иначе за модела мога да кажа само добри неща. Частите са сравнително евтини, колата е удобна за пътуване (поне на мен ми допада). Единственото, което ме дразни, но съм се заел да оправям, е скърцането на пластмасите зимата - на която и А3-ка да съм се качил, все си е музикална отвътре. 

 

Иначе за 5 бона, по-добре наистина търси след 2000г. Тази ми се струва мааалко "пипната" и не се знае какво точно е пипано. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми изглежда доста изтормозена тая,а и цената и е много за тази година.

К'ви 600лв. за ремонт на турбо? Тези сешуарчета ги има по моргите колкото искаш за по 200-300лв. в мн.добро състояние.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да но 2000 г. Почти няма в Нета за тия пари.. или ако има то дефицит.. Въпреки че и на мен ми изглежда малко нагласена ще ходя с един майстор да я гледам, той да си каже какво и как и има и ще се решава след това :) Благодаря все пак на отзовалите се !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...