Jump to content

имобилайзер на а6 с5


mka85

Recommended Posts

Здравейте колеги,вчера след случаен експеримент открих че имобилайзера ми неси испълнява функцията си,със сервизния ключ на колата които няма т.н. транспондер без проблем мотора запали,според мен неби трябвало да е така имото трябва да го блокира след като ключа няма как да се свърже с него,къде според вас е проблема и как даго оправя.благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж някой преди теб да не го е излекувал.

Може да е правил проблем преди време и да са сложили един транспондер някъде от вътрешната страна на четеца

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен ли си, че сервизния ключ няма транспондер? Нали за това е сервизен - колата да пали с него, но няма дистанционно като другите...

 

Ако искаш и ти се занимава - свали кората до контактния ключ и разкачи кабела на бобината за имобилайзера. Ако те притеснява че ще запише грешка - сложи мостче към двата кабела на буксата и пробвай да запалиш. само гледай мостчето да е на повече от 4-5 см от ключа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря колега за идеята която ми даваш, не бях се сетил за това, при парва вазможност ще пробвам и ще пиша какво се получи.поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се занимавай с глупости,нормално е да пали със сервизния ключ,а дори и да са го "излекували" по-добре не си търси белята,че може да стане сложна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега сега въпросът е как да го премахнем имобилайзера, а не как да го възстановим. Направи копие на ключа ако ти запали с копието значи си точен ковеш нямаш имобилайзер, ако ли незапали пази си оригиналния ключ добре! 

       Има ли идея някой къде точно се намира имобилайзера ясно е, че антената е на самия контактен ключ, но самия модул къде се намира имам предположения, че е в таблото с уредите (арматурата), но не съм сигурен ако някой е компетентен  по въпроса моля да сподели колата е А6 Ц5 2.4 автомат АЛФ мотор 99г

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В таблото е и дори да нямаш ключ пак не е чак такъв проблем да се направи.Прочита се пин код и с него се обучава нов чип.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...