Jump to content

Фалшив сервиз "ЕМкомплект 33"


Recommended Posts

В Павлово на Околвръстното има сервиз, който имитира ЕМКомплект 33 и се намира точно пред истинския сервиз.

 

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=194854

 

Скоро не бях ходил на сервиз и явно съм позагубил инстинктите си.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужаст. Като се сетя преди 2-3 години в истинския какви ми ги свършиха, не ми се мисли колко е зле ментето...

Редактирано от nicoldy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами те хората на сайта са си пуснали инфо., ....само трябва да се прочете ;)

http://store.emk-33.com/news/133/p-span-style-color-ff0000-strong-vazhna-informatsia-strong-span-za-strong-em-komplekt-serviz-kv-pavlovo-strong-p.html

 

...иначе не знам, защо не са се обърнали към КЗК, за защита от нелоялни практики и наподобяване на марката.....принципно такива неща обикновено ги взимат под внимание и наказват с много $$$$ нарушителите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.. е аз съм бил и в двата, разбрах го едва докато чаках за да сменят една мека връзка, дойде приемчик от другият(оригинален ЕМ комплект) сервиз и ми обясни за какво става дума. За сега съм доволен, почти една година мина от тогава. На следващото ходене обаче ги пропуснах и отидох директно в старият си сервиз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз понеже имах конкретен човек за работа по кюнците на моите коли в ЕМК33 и търсех него и затова не съм попадал на "мошениците".

 

А сега пък той си направи и собствен гараж така че хептен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе и аз това се чудя. От оригиналния сервиз на Ем Комплект имам много лоши впечатления, а и не само аз, та какво остава за тези. А нищо чудно и да не са по-долу.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Познавам собствениците на оригиналният сервиз още отпреди да го имат . Според тях е добре да ги търсиш само за ауспуси . За друго по-добре не . Аз едих път направих тази грешка , бях на зор и още ми е пред очите монтьора с флекса върху вентилираните дискове . Отиде си Брембото пред мен ... А трябваше само да сменят накладките на един Опел . Никога повече там . Иначе магазинът си им е магазин - работят с доставчици като другите . Каквото съм си купил от там - нямам грижи .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък съм изключително доволен от ЕМ Комплект 33! Винаги любезни, бързи и професионални! От години когато имам избор ходя само при тях. Разбира се зависи за какво - диагностика, електроника, финни проблеми... - това не са неща за тях, но това е напълно ок. По-добре е когато сами си знаят възможностите, от колкото хора, които си вярват, че знаят и разбират от всичко. При такива не стъпвам вече, мерси. А един от последните пъти когато бях при ЕМ Комплект 33 беше именно за да оправят кочината на други хора и отново се справиха чудесно.

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

То пък в оригиналния ЕМ Комплект 33 какви некадърници работят, не е истина. Отивам да ми слагат накрайници на ауспусите, оригинални - щрак и две капки, неръждавейка, отвън боядисани мат алуминий. След 30 минути дойде "експерта по тия заварки" защото "не може да ги прави всеки". Гледа ги, гледа ги накрая заяви умно, че това е алуминиев накрайник, и трябва да се прави цветна заварка и ми каза нещо от рода на 90 лева на бройка :D  Викам и на тая приемничката, която го докара, тоя ли е експерта, който го чаках 30 минути дето не може да разпознае алуминии от неръждавейка, станах и си тръгнах. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...