Jump to content

Някой може ли да помогне с 2 VIN номера?


Recommended Posts

Здравейте колеги, някой може ли да помогне с 2 VIN номера за някаква информация?

WAUZZZ4F69N009394

WAUZZZ4F99N018979

 

Става въпрос за А6 4F фейслифт 3.0tdi

Къде е най-добре да ги закарам за проверка преди покупка? В Порше (има ли значение Изток, Запад или Юг?), при Мишо или някъде другаде?

 

Огледах двете коли, карах ги и ми харесаха... Първата ми се струва че сменя малко по-твърдо предавките и като че ли има малко забавяне при смяната към по висока предавка на D (На S ми се струва че сменя като другата на D). Като спирам точно преди да спре на място има някакво притрисане, дали може да е от автомата? (Задните дискове са за смяна, но усещам притрисане може би от към 15-10км/ч до 0). Човекът каза че е сменял масло на скоростната кутия преди 3 месеца.

Втората ми хареса повече, но ми се иска да е със стандартно окачване, а тя е с външен и вътрешен S-line. Дали има вариант да е със стандартно окачване, защото колата е с 19-ки и не ми се стори да тръска много :) От този S-line дали може да е с друг софтуер на скоростната кутия, защото както писах по-горе ми се струва че сменя предавките по-бързо на D (на S не съм я карал)

И двете коли са 2008ма, някъде бях чел че от 2009та са с друг тип Quattro? Други разлики от 2009та има ли или щом е фейслифт са еднакви?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човека иска някой, който има достъп, да види по рама колата евентуално за сервизна история и удари.

Това дето си му пуснал, как точно ще му помогне :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това дето си му пуснал, как точно ще му помогне :)

Добре бе човек,ами за това си има дилър на марката.

 

п.с.-тея линкове,които съм дал,са за триене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за линковете първо, но наистина идеята ми беше някой ако може да даде повече информация от това което излиза по онлайн декодерите. Ходих в Порше Юг, но ми казаха единствено че е влизала 2 пъти 2011г и 2 пъти 2012 година и последно е била на 212 000км. Колата се кара от 2011г в България, така че предполагам имат история от както е тук само. Дали в Порше Запад ще могат да кажат нещо повече?

Това е самата кола - http://www.bavaria-auto.bg/index.php?more=604&back=bavaria_auto_availability

Прави ми впечатление, че решетката не е S-line, на седалките няма лого S-line, също така и на волана няма S-line лого. Дали някой е преправял и подменял нещо или може да не е поръчано като пакет, а само което го е кефило първия собственик? Има ли на стикера в багажника с Option Codes определен код за S-line вътрешен и външен пакет или екстрите там са изредени поотделно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм със същият волан и нямам лого,а преправяно със сигурност няма.Преди няколко месеца ми предлагаха бартер за същата като моята но с по-малко екстри с малък мотор и беше с такива седалки също без лого,което ме осъмни че са тапицирани ,но май са серийно така,тъй като в немския ebay има доста които са без лого..Поршетата са на едно с една програма,няма смисъл да въртиш цяла София.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

понеже не можах да си харесам нищо на нашия пазар, към края на месеца ще ходя до Германия :) изникнаха 2 въпроса... може ли по VIN номер да се провери нещо в тукашните Поршета или имат инфо само за коли които са влизали в българия при тях и коя цена се плаща при покупка в Германия - export или нормалната?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...