Jump to content

Колеги помагайте !!!


Recommended Posts

Здравейте на всички!Намерих в мобиле-то една обява която силно ме заинтригува- AUDI A6 1.8 1997g цената е 6200,тъй като заминавал за САЩ...Бихте ли казали вашето мнение за подобна оферта?Колата изглежда супер,единствено двигателя не знам дали е достатъчен за това купе... ;) (между другото не мога да намеря каталога с двигателите за АУДИ който беше в златния фонд-нищо не се отваря ;))Ако някой има впечатление от този двигател нека сподели мнение! Ще съм благодарен на всеки който се отзове! ;);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За С4 или С5 става въпрос, защото това е преходната година. Ако е първото, такова има май shavo. С този мотор са и други форумци (но с А4) и можеш да се поразровиш. ;) Фразата "заминава за САЩ" трябва да те направи внимателен. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Модела е С4 но с лупи на фаровете,цвета е графит,купето седан-това ли е колата на shavo?

Ето и снимката -

http://i.mobile.bg/photos/1/11161978876743869_1.pic

Редактирано от Dydli
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук колкото и да се пише нищо няма да разбереш. Най-добре взимай колата и я карай на диагностика и на механици. Ако няма проблеми - купувай!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знае ли добри сервизи за АУДИ в Пловдив,или членове на клуба които да помагат при диагностика или закупуване?Дайте координати!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,

Сега видях темата.Колата е същата като моята, само че моята е комби.Двигателя е малко тромав в града, но като се засили си върви супер - това да не те притеснява.Разхода на градско е около 15/100 - газ не съм и не мисля да слагам.На извънградско 8 при нормално каране до 100-120км.За почти една година вече не съм имал никакви проблеми с двигателя, а го взех на 270000км, да чукам на дърво :D Като цяло много комфортен и здрав автомобил, няма да съжаляваш, стига да е здрав.Ако обаче цената е била 11500, а сега е 6000, колкото и да му е спешно не мисля, че ще свали толкова.Според мен нормална цена за такава кола в добро състояние е около 10000лв.Това не значи, че тази не е наред, но цената е ниска за мен.Както казаха колегите, ако я закраш на майстори и всичко е наред можеш да я вземеш.Виж и амортисьорите, защото купето е доста тежко и моите предни бяха заминали - така си я взех, но смяната не е много пари.Прочети и темата на колегата Verter - "Какво да гледаме на употребяван автомобил".Гледайки колата за първи път бях сам и изпълнявах указанията в темата.:DПробвай всичко по него дали работи - ел джаджи/стъкла, огледала, шибидах/, климатроник ако има, подгряване на задното стъкло, музика и всички тези неща, които можеш да провериш на бързо.За сега това се сещам, ако имаш въпроси питай, ще се радвам ако мога да бъда полезен.Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,колега SHAVO,благодаря ти за изчерпателния пост! :D Аз също мисля ,че колкото и да е на зор продавача не би свалил толкова....,а другото което забелязах е че в другата обява е написал мощност 91к.с.-затова се питах дали още слагат такива двигатели на това купе,защото мисля че е много слаб за него.. :D . Да ти кажа честно много голям ми се вижда разхода ти на градско-дали е нормален за този двигател :hilezh: А творбата на колегата Вертер :D ми е настолно четиво,въпреки че досега не съм видял кола покриваща повече от 60% от критериите,но" това не плаши душите наши" :D Все някой ден ще се появи ...Засега не се сещам какво друго да питам ,но сетя ли се ще пиша... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такова купе 91к.с. - или се е объркал или се прави на луд.То и на моя талон пишеше 62КВ, акто я взех, ама ония в КАТ го оправиха, след като минах през данъчното обаче, та не нзма сега колко ще ми е данъка :bia: Тоя двигател е 125к.с.Разхода за градско съм ти дал максимума - иначе варира между 13 и 15л., в зависимост от коя бензиностанция съм сложил, какво е времето навън, и най-вече как я караш.Вчера поразгледах обявите в мобилето и май това е единствената с такъв двигател, която се продава - май няма голямо предлагане на такива.Предполагам, че навремето германеца в моя случай е направил компромис с двигателя купувайки по-малък, за сметка на екстрите.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сервизи за Ауди в Пловдив има на бул. Лиляна Димитрова зад бензиностанцията на Лукойл. Там май е официален сервиза. Чувал съм добри работи за тях, но не съм карал нито едно от двете ни аудита там.

Аз нашите коли ги карам на един познат гаражен майстор, но за диагностика преди месец като купувах Б4-ката е закарах на автосервиз ПЕНЕВ на кукленско шосе след БЕЛКАНТО преди кръстовището на БОЖОЛЕТО. Там има и друг сервиз АВЕЛ. Пенев взима 20 лв., но каквото ми каза за колата това и излезе. Друг по-модерен сервиз е на Кастрол в Кичука и СНТ на бул. Източен преди МИКРОН Центъра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за инфото,колега Brunobanani ! Сервиза на Лиляна Димитрова е на ЮНИТРЕЙД,а за тях чувам че работят много скъпо,отделно слагат и голяма надценка на частите!За КАСТРОЛ има добри отзиви,но лично не съм се пробвал!!Другите не съм ги чувал и ще мина да видя какво е положението :D

Shavo,с какви носачи е твоята А6-като на С4 или от новите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като на 100 Ц4 са предполагам, то нали и това се води Ц4 :D , 2 броя и не са алуниеви.Това май е последната кола с такива носачи и не случайно колегите тук от форума ми казаха, че е една от най-здравите преди да я взема и май се оказаха прави :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Shavo,с какви носачи е твоята А6-като на С4 или от новите?

Като на С4. Моята е още с оригиналните, само сменявам селеновите втулки. Ако имаш претеснения, кат за нас имаме цена малко под 100 лв. на MOOG. :D За бройка естествено.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КОКО 100,цената ми звучи много добре,ако не дай боже ми потрябва ще те търся! :D Мерси за инфото и лека и безаварийна :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...