Jump to content

Recommended Posts

В АЛФА-джийския форум имаше подробна тема.....ами по принцип стават и рециклираните.....в Казанлък някаква фирма ги прави за 11 лв. бройката, работят през куриер за страната....не подлежи на ремонт само правия носач мисля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се занимаваш със рециклиране на носачи е най-голямата простотия,слагай си нови от какъвто ценови клас искаш и това е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако са заминали всичките носачи, направо един комплект...

п.п На мен долен прав ми казаха, че е за смяна, но тъй като всичките други са тръгнали по същия път към смяната ми предложиха да напълнят този, вместо да дам пари сега за него и после да купувам всички останали, та за 8лв ми го напълниха сега като погледнах от долу половината тампон го няма :lach:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ако питаш колега, направо си вземи комплекта и ги смени. Знам че не е евтино/ личен и пресен опит/, но поне един път се занимаваш и толкова. То сега едното после другото, луда работа.
Сменяй и се моли да изкарат повече.
Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм на мнение,че е по добре да се вземат комплект. При мен например са тръгнали 2-та долни носача и десен накрайник. Ако ги взема по отделно ми идва на 50% от цената на комплект. И кой знае кога ще се обади някой друг и пак упражнения. Сега има комплекти на добри цени. Поне аз си взех преди 2-3 дни. Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...