Rad00oo Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Искам да попитам има ли смисъл от рециклиране на старите носачи.Някой правил ли го е.Ако може мнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_di Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Ами, то по-дъвкан и предъвкван въпрос от този едва ли има..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanuco Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 В АЛФА-джийския форум имаше подробна тема.....ами по принцип стават и рециклираните.....в Казанлък някаква фирма ги прави за 11 лв. бройката, работят през куриер за страната....не подлежи на ремонт само правия носач мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo marinov Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Да се занимаваш със рециклиране на носачи е най-голямата простотия,слагай си нови от какъвто ценови клас искаш и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shturshel Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 (edited) Цитиране на предходен пост! Новото си е ново! Чиста работа. Edited September 13, 2014 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
weezybg Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Ако са заминали всичките носачи, направо един комплект... п.п На мен долен прав ми казаха, че е за смяна, но тъй като всичките други са тръгнали по същия път към смяната ми предложиха да напълнят този, вместо да дам пари сега за него и после да купувам всички останали, та за 8лв ми го напълниха сега като погледнах от долу половината тампон го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
shturshel Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Мен ако питаш колега, направо си вземи комплекта и ги смени. Знам че не е евтино/ личен и пресен опит/, но поне един път се занимаваш и толкова. То сега едното после другото, луда работа.Сменяй и се моли да изкарат повече.Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiritfog Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Аз също съм на мнение,че е по добре да се вземат комплект. При мен например са тръгнали 2-та долни носача и десен накрайник. Ако ги взема по отделно ми идва на 50% от цената на комплект. И кой знае кога ще се обади някой друг и пак упражнения. Сега има комплекти на добри цени. Поне аз си взех преди 2-3 дни. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts