Jump to content

Apple iOS vs Android vs Windows mobile коя е най-добрата система?


  

306 гласа

  1. 1. Коя е по-добрата операционна система за смартфони ?

    • Apple iOS
      145
    • Android
      145
    • Windows Mobile
      99
    • Nokia с фенер
      80


Recommended Posts

  • Отговори 3,6k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Няма никакво значение дали отговаряш или пишеш нов мейл. Отваряш документа в Dropbox -> Share -> Copy Link, връщаш се в мейла и пействаш.

Ти на луд ли се правиш сега? Кратко и ясно питах как се праща ПРИКАЧЕН ФАЙЛ, трима човека ми обяснявате как съм невеж и накрая ми обяснявате как нямало разлика между линк и прикачен файл. Е тогава да питам защо в Андроид ги има и двете функционалности или според вас Google са направили два бутона, които вършат едно и също нещо?

netizen, похвално е, че ги има Майкрософт, та iюзърите да могат да пращат прикачени файлове през телефоните си в 2015 г.

Мисля, че тая дискусия взе да придобива леко комичен характер. Липсва обективност от ваша страна...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има решение. Не съм повдигал темата колко не работи вградения мейл клиент на андроид с IMAPS все пак :) Всеки има трески за дялане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иронията от Ваша страна превъзхожда нашата обективност и така поне лично за мен нещата се изчерпват на момента от към желание за дискусия :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти на луд ли се правиш сега? Кратко и ясно питах как се праща ПРИКАЧЕН ФАЙЛ, трима човека ми обяснявате как съм невеж и накрая ми обяснявате как нямало разлика между линк и прикачен файл. 

 

Разбира се, че има разлика.

Аз пак те питам - на практика, в реалния свят, каква е разликата как ще му го пратиш? Важното е че той ще го получи, ще го види и ако иска ще си го сейвне. А пък ти ще си постигнал целта си. И ако ТИ знаеше, че това може да бъде направено, нямаше да ти четем страданията как някой бил решил да те ограничава. Така че помисли отново кой не е обективен ;) 

 

Но пък ако целта ти е да изтъкваш как видиш ли на хартия Андроид имал емНайсе хиляди опции и функции повече, е съвсем друг въпрос. Разкарвай ограничения iPhone и готово...  :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не защитавам никой, но го разбирам MadFan.

Пращам мейл не някой и той го получава. Прикаченият файл вече е локално на устройството.

При желание, без нет, може да се отвори пак същият файл, т.е. да се свърши някаква работа. При линк това цялото не работи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно затова казах, че получателя може да си го запише локално след първото отваряне (когато е имал нет, за да получи мейла все пак).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да го кажем така, в "реалният" свят на някой хора са им ограничени възможностите да отварят/свалят информация от произволни сайтове.

 

Това също, да.

 

Theuser, рано или късно това решение спира да дава резултати. Или ще забравиш да свалиш, или правата нещо са се счупили и не можеш да достъпиш файла, варианти бол.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

theuser, пич, много добре знам как да пратя линк към облачна услуга. За годините, прекарани в IT бранша, съм научил поне това.

Няма да ти излагам вижданията ми за приложенията за iOS за работа с различни GPS файлови формати, че може и да не си достатъчно подготвен за дискусия на подобна тематика.

Наричай нещата с истинските им имена, за да не изпадаме в ненужна буквалистика друг път. Щом съм повдигнал въпроса, значи за мен е имало смисъл колкото и на теб да не ти се вярва.

След като се запознах с iOS, съм на мнение, че за да си върша работа, в 90% от случаите предпочитам Андроид.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от MadFan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е, че не знаят как да си ползват телефоните, но иначе са големи критици...

Аз мои снимки пуснах преди няколко страници. Преди да продължиш да пишеш празни приказки, качи твои снимки и ме затапи тук пред всички. После ще обсъдиме кой какво мисли ;)

 

За огромно мое съжаление, в момента не разполагам с по-нова Нокиа, с която да снимам и да прикача снимка и наистина да те затапя, щото ако си виждал вечерна снимка (или каквато и да е) правена с лумия 1020 или 1520 няма да говориш така. 

 

Имам снимка правена преди 2 години (когато си взех мойта лумия 920) правена 21:15 вечерта, без изкуствен източник на светлина. Най вероятно няма да те "затапя" с нея, но ако повториш същата снимка с тогавашния невероятен Йфон 5 ще разбереш за какво говоря. Същата вечер правихме сравнения с мой приятел с една 5-ца и не можеш да разбереш какво виждаш на снимката. Само уличните лампи се виждаха. 

 

Знам, че камерата на 6-цата е доста по-добра от тогава при слабо осветление и като цяло. Въпреки това, в момента Лумия 930 отново ще направи за смях камерата на 6-цата. При всякакви условия! Най-малко се замисли над факта, че камерата на 6-цата е 8 МР а на Нокията е 20 МР. Какъвто и софтуер да има тоя телефон, не може да компенсира за лимитираният хардуер.

 

Не искам да влизам в спор, щото ти малко остро влизаш с отговора ти, а просто коментирам. Нали за тва е тая тема. 

 

Ето ти снимката, отново казвам правена преди 2 години. Ако не ми вярваш за нещо, кажи. Ще ти кача инфото от снимката, там всичко пише. 

 

035700320-big.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Най-малко се замисли над факта, че камерата на 6-цата е 8 МР а на Нокията е 20 МР. Какъвто и софтуер да има тоя телефон, не може да компенсира за лимитираният хардуер.

 

 

 

За момент мислех, че ще се напише нещо смислено но като стигнах до тоя пасаш, само исках да си удара главата в някой ръб. Много мъка има, много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубавото не 930 е, че софтуера е на нивото на камерата, която обслужва.

Има шанс обаче ако Apple налазят тази камера да се справят много по-добре. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дежавю някво имам....мине не мине 5-6 страници и някой каже колко е зле камерата на ябълките, после нахълтва @Spunky-то с 5-6 снимки и спора приключва поне за следващите 5-6 страници....естествени довода с многото мегапиксели всеки път е основен.... :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За момент мислех, че ще се напише нещо смислено но като стигнах до тоя пасаш, само исках да си удара главата в някой ръб. Много мъка има, много.

 

Удряй си главата където пожелаеш!

 

Тва с мегапикселите го казах образно, и съм наясно какво представляват, както и "41 МР"-ловата камера на Нокия! Въпреки това, сензора е по-голям от този на повечето апаратчета сапунерки. За телефони не говоря.

 

Тука всички сте е*ахти интернет батките, зае*и! Ай ползвайте си невероятните Айфони и тва е. Квото и да се каже, всеки греши, само Епъл юзърите са най-отгоре и най-прави и най-най.  :flehan:

 

Хубавото не 930 е, че софтуера е на нивото на камерата, която обслужва.

Има шанс обаче ако Apple налазят тази камера да се справят много по-добре. :D

 

Еми, на Нокия не са им я дали тая камера, те сами са си я разработили. Факта, че Епъл не го правят означава, че явно не могат. Ма нЕма да се притеснявате, ще минат още 1-2 версий на айфона и ще изкат някоя хубава камера на нивото на сегашните камери на телефоните и ще я нарекат "ИНОВАТИВНА". Тогава пак ще може всички да се биете У гърдите кви революционни уреди използвате!  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За протокола... ползвам Lumia 930.

Направи тогава някоя нощна снимка и покажи какво може!  :hilezh:

Също "за протокола" - имах iPhone 5 за кратко (никога повече) и в момента ползвам Андроид, но на Note 10.1 2014. Имам известни оплаквания от него, ама не са "дийлбрейкър". 

Аз чакам 940XL, след 1-2 месеца се очаква да излезне на пазара, доколкото прочетох. 

 

На който му е интересно да чете. Нищо не е потвърдено, ама добри слухове се носят.

 

http://www.phonearena.com/news/This-Microsoft-Lumia-940-concept-makes-Windows-10-Mobile-look-extremely-desirable_id71232

 

http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_940_xl-7263.php

Редактирано от Creative89
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като настоящ собственик на 6-ца и бивш такъв на 930, категорично мога да заявя, че камерата на Лумията е по-добра от тази на Айфона. За 6+ също се съмнявам да е по-добра от тази на Нокията, най-много да са на кантар. За почти всичко друго предпочитам ябълката, но на черното бяло няма как да кажа. 1020 пък е поне с 3 класи отгоре. Който твърди друго е крайно заслепен и необективен фен на ябълката.

Преди 6 и 6+ камерите на Айфоните бяха доста зле, сравнени с аналогичните флагмани от конкуренцията тогава. Всичко това го казвам на база лични впечатления и тестове.

Сравнявам само камерите, другите достойнства и недостатъци не ги намесвам въобще. Там Айфона за мен е по-напред и от двете ОС.

Редактирано от dimitrov788
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

давайте снимки ве, стига с тия празни приказки, ама не като тази отгоре, че ще умреме от смях  :hilezh:

 

Ето тук съм си цитирал постовете със снимките. Мога и нови да кача.

 

 

Не ти се вярва а? Еми толкова добра е камерата на 6, да. И други неща са му много добри, но ти няма как да знаеш. Я ни покажи сега твойто китайско менте какво може за една осма от цената и да се приключва. Аз междувременно ще покажа няколко от моите:

 

18683364101_821b21d01d_b.jpg

18058422064_7c2c1a5b9e_b.jpg

18493402028_53b4bb1841_b.jpg

18654829796_7cbc61bdb6_b.jpg

18681076655_32eeb560c9_b.jpg

18493366380_396b421ae1_b.jpg

18493397528_0ac3bdf07e_b.jpg

18676335232_72e090b3e1_b.jpg

 

 

Първата е почти на тъмно(8:30 вечерта, преди 2 седмици). Ето още една малко след това пак от там:

 

18493389290_7a2437a246_b.jpg

 

Ето и на съвсем тъмно:

 

16896378182_6b2df5ea43_b.jpg

 

Тази е в движение:

 

16896367592_35cd6b48eb_b.jpg

 

18682218525_33b6722064_b.jpg

 

18677453892_dc1e79faae_b.jpg

 

18655901986_28a0e32525_b.jpg

 

18655905246_fba3df2280_b.jpg

 

 

18684663751_19fc22662d_b.jpg

 

18677603632_e8b4e14fe3_b.jpg

 

18061674443_b8a34b59dc_b.jpg

 

18682359695_b7fe1b2cc5_b.jpg

 

 

Е и аз имам и фул фрейм и микро 4/3, но ако са вкъщи, някак не ми се получават снимките   :hilezh:

 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...