Jump to content

Свързване на телефона с Bluetooht на А6


Stuttgy

Recommended Posts

  • Отговори 86
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Има блутуут модули, които са направени да се връзват само и единствено с ауди телефон в колата. Ти пак го засичаш с твоя телефон, но не можеш да се закачиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят модул е такъв за който споменава Ванката, но колата има фабричен тел. в подлакътника. Друг ГСМ неможе да се сдвои!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам тел. в подлакътника. Имам блутут модул защото дори с обикновенна нокия се връзвам и си говоря. Но модула не може да се ъпдейтне с дисковете и съответно не ми вижда контактите в телефона. При мен зацикля но не дава грешка. Другото което е че всеки път като се връзвам ми иска ново сдвояване все едно се сдвоява за първи път......нема оправия. Освен да си купя нов и да пробвам......но хич не ми се разправя...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои модули поддържат и телефон в подлакътника и мобилен такъв. Кола на 10 години с телефон в подлакътника братче, 2005 година :) Даже тогава имаха BT телефоните супер смешно е отваяш подлакътника и вадиш ауди тухлата, алоооо Фред Флинстоун е, кажете :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е точно така... Bluetooth-a беше доста непопулярен до към 2005-2006-та... 2004-та, когато е излязъл нашия модел, въпреки че първо екстрата е дошла 2003-та при А8-цата, а разработвана и по-рано, все още масово се използваше инфраред-а. Bluetooth-a си беше скъпа екстра по телефоните, които така или иначе не се ползваха много. Iphone-a jump start-на тези работи, но всички знаем че автомобилната индустрия реагира с от 5 до 10 години на новите технологии, така че дори съм учуден че са стигнали до там да подкарат нормален bluetooth. Щях да се радвам ако бяха открили и за съществуването на A2DP протокола, че да можем да си слушаме музика и да го вградят, но и за това са излязли с решение към AMI unit-a. Естествено решение за няколко стотин долара, което се замества от 20$ китайски bluetooth ресийвър, но пак е нещо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Здравейте, имам телефон в подлакътника, но нещо не може да разпознае сим картата. Какъв може да е проблема, не мога и да се свържа с блутута, какво трябва да се направи.

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...