Jump to content

audi6644

Members
  • Мнения

    751
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от audi6644

  1. Ако има проблем в него как ще пали?
  2. На мене ми тресеше от външно каре.
  3. Аз съм също с последния софт (дезелгейта), спрян е ЕГР-а, ДПФ-а работи. Единственото дразнещо е, че след всеки 500км. по часовник влиза в регенерация!
  4. Ами значи проблема ти е с кабелажа до този сензор! Някой да ти смени кабела и сигурно ще тръгне.
  5. Ми то ресурса на този агрегат е 80-100х.км.
  6. audi6644

    DPF проблем

    В случая явно колегата не е запознат с детайлите и етиката според мен изисква, да бъде предупреден за последствията! Явно са пропуснали, в стремежа си да му угодят "се харесат" .....
  7. audi6644

    DPF проблем

    Тази мощност която са постигнали на колегата е предела на сток хардуера и за това казвам, че не е добра конфигурацията! Всеки си избира сам вариантите, после е ясно ......
  8. audi6644

    DPF проблем

    С този ремап+ДПФ и КАТ най-много да сготвиш мотора! Гледал ли си турбината при магистралното каране каква температура развива? За мене екологията и ремапа-още повече "изцедените коли" са несъвместими неща! Странно как Венци я е направил така, в предвид хардуера ...
  9. Кормилната колона, но тези коли май нямаха ядове?! Това не е гаранция, че няма да роди при някой ......
  10. Ице, нещо ново за 2017 год. няма ли?
  11. audi6644

    Проблем с навигация

    Явно е зацапана оптиката.
  12. audi6644

    Проблем с навигация

    Това което си пренастроил, няма отношение към проблемът ти. Освен ако не си "пипнал" и някъде другаде без да забележиш.
  13. Благодарности на Стефан и Момчил за перфектната диагностика и работа!!! След центровка на горивната помпа колата полетя, вибрациите изчезнаха и разхода падна с литър.
  14. Пълни глупости са приказките за отстраняването на износените обтегачи! Аз лично бях пощурял на тема фийс и лично гледах няколко екземпляра, който тракаха като трактор пред моята. За това отложих и раздялата ни..... Всичко се свежда до километри и колко време е била на ти с "екологията"!
  15. А шайбата на коляновия вал и климатика нали са дампферни, те как са?
  16. Написал си го е много точно и за човек с богат опит като тебе трябва да е ясно. За повечето нови автомобили всички показатели са в доста "оптимистични" граници, трудно достижими в "реални" условия.
  17. Какви са тези разходи при дизела?! Ако колата е в кондиция 13л.-Софийско зимно макс, лятодо и под 10 пада, а на вън от 6-11л. Новите бензинки с директно впръскване ги дават със сходен разход, но в действителност са доста в плюс.
  18. На кое му викате "адаптация"?
  19. audi6644

    Добавяне на екстри

    Браво за търпението и упоритостта, не може да се отрече! Само нафта и яко газ от мен!!!
  20. Хората си разбират от работата, доказали са се! Дано да минеш само с лагер Цитиране на предходно мнение!
  21. Началото на миналата зима взех Гигават-100 А.ч. и сдаде багажа за един месец. Рекламирах го и по съвет на Стефан доплатих за Банер и нямам ядове от тогава. Оригиналния беше Варта-110 А.ч.
  22. Алтернатор, акумулатор и после влизаш във филм...
  23. Това беше за Мултитроника, но ако се спазва и тук още по-добре
  24. Извода до който си достигнал е верен. Над двайсет човека сме сменили софта и сложили вместо 6-8 и нямаме ядове. Лично аз и на двете шестици така направих и вече по 15х.км. им врътнахме без ядове! Мослото аз съм убеден, че трябва да се сменя. Ако няма проблеми кутията всичко ще е наред. По-големия ефект е от ъпдейта, но смяната на маслото е също задължителна на всеки 100х.км.-лично мнение.
×
×
  • Create New...