mealmighty Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Здравейте,От известно време чувам в колата при ускорение едно металическо тракане което се появява само в диапазона 2000-2400 оборота по време на плавно ускорение.Ако смачкам газта не се усеща тракането. Тракането се чува като нещо което вибрира и се удря в друг обект и се чува някъде изпод колата, но не мога да установя точното му място. Минах през какви ли не прегледи на окачване и прочее ходих и в официалния сервиз, но никой не успя да останови къде точно е проблема. Казаха ми да си акрам така и ако се усили тогава да ида пак но ме дразни и ме човърка и искам да го отстраня.Някакъв съвет към кое да се насоча ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desislav donev Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Провериха ли в сервиза тампоните на двигателя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mealmighty Posted March 28, 2015 Author Report Share Posted March 28, 2015 Не знам какво са проверявали седя цял ден при тях и после ми казаха, че почти цялата са я разглобявали и нищо не са намерили. Това в официалния сервиз на ауди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakov_m Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 (edited) Редовните им номера ЦЯЯЯл ден седя (отворен капака) Отиди при не официален сервиз и те да погледнат Цитиране на предходно мнение! Edited March 30, 2015 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupe Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Аз съм безкрайно недоволен от официалния сервиз. Имах леко потропване при завой. Срещу 100 лв ми казаха, че най-вероятно е тръгнала раздатката и да си приготвя от 2 до 4 хил. В приятелски сервиз, срещу 120 лева ми смениха всички тампони на успокоителната щанга ( 4 броя ). Колата стана безшумна. Както казват колегите горе - отиди при някой истински майстор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V I P E R Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Някой клапан да нямаш за смяна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts