Jump to content

desislav donev

Members
  • Мнения

    102
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от desislav donev

  1. Провери налягането във реката за високо налягане. Кога го прави като загре ли?
  2. Зравей! Райно интересуват ме предни накладки масло и маслен филтър за Audi A4 allroud 2010.Рама-WAUZZZ8KXAA099362
  3. Имах същият проблем но след смяната на малкият термостат всичко се оправи.Не е вярно че било нормално за този мотор да държи 60-70 градуса.Работната му температура е 90 градуса и трябва да ги държи независимо във какъв режим е мотора.
  4. Здравей!Препоръчвам ти да си сложиш хубава оптика по възможност оригинална.Имах същият проблем сложих първо евтина 80-90лв навигационният диск тръгваше но в един момент спира.После сложих оригинална оптика 180лв и всичко тръгна без проблем.Избери си сервиз който ще ти даде гаранция.
  5. Вече втори сезон карам с такава Фулда на този размер.Очарован съм страхотна гума много тиха и като загрее се държи добре при всякаква скорост.Качество на доба цена.Препоръчвам!
  6. И аз имах подобен проблем светваше ми чека и то не всеки път.Пуснах една маса от ксенона към купето и вече трета година всичко е наред.Да използвам темата кажете някаква марка по-качествени ксенонови крушки.Благодаря!
  7. Щом си сменил нещата които си изредил остава проблемът да е в спирачните апарати.Най вероятно задържат на моменти.
  8. Защото климатроника е двузонов.Разделен е на две зони на шофьора и на пасажера.
  9. desislav donev

    ESP след Ксенон?

    Прав е колегата трябват отделни маси.
  10. desislav donev

    Трудно пали

    И аз съм на това мнение с лампата можеш до разбереш дали свеща е прекъсната.Свещите преди да изгорят започват да греят не отпред на челото а назад към резбата.Затова и изгорялата свещ се развива по трудно от добре работеща.
  11. Някоя свещ не работи според мен.Мотора 2.5 ли е .Не работеща свещ не значи само изгорялата свещ.
  12. Майсторът ако е кадърен няма да се стигне до сваляне на главите.
  13. С този инструмент който е на клипчето може да се извади.Аз имах една скъсана свещ и по този начин я извадиха.Намери майстор който има такъв инструмент и да знае как да го използва.Вземат скъпичко да знаеш голяма играчка е.На клипът изглежда лесно но не е .Успех!
  14. desislav donev

    2.0 tfsi питанка

    Тампони на двигателят.Първо дефектира десният.
  15. desislav donev

    AFN не ускорява

    Първо се започва от най елементарното вакумните маркучи.Провери ги всичките преди да пипаш каквото и да е друго.Колата влиза ли в авариен режим след като забие.
  16. Читава е колицата.На куатро мултитроник не се монтира.Кутията е 5-степена.Гледай номерът на двигателя да започва с буква B по читави са.Имам а4 със същата кутия и мотор.Ако случиш на гледана кола ще останеш очарован.Знай едно разхода няма да е като на пасата.Успех!
  17. Провериха ли в сервиза тампоните на двигателя.
  18. Много са капризни.И аз имам същите проблеми.Пращах го по сервизи и каде ли не.По добре сменяй устройството. Между другото сменях и оптика два пъти.
  19. И при мен се получава така. Същият мотор със същият код двигател и автоматик.
  20. Тампон на двигател или вътрешно коре.Трябва да я вдигнеш и да я огледаш.
  21. Здравей и от мен.Скоро извършвах тази процедура само че монтирах RNS-E навигация.Процедурата е същата. Преходниците които ти е показал колегата са тези но ще ти трябва конзолна рамка за да преминеш от 1дин на 2дин. Ще трябва да свалиш цялото барче. Но за да напаснеш конзолата ще трябва да режеш ибарчето. От начало си мислех че всичко ще стане много лесно но не се оказа така. Пепелника си остава същият. Говорим за А4 Б6 нали.
  22. Термостата е възел чиято цел е да спомага на двигателят да достигне бързо работна температура и да я подържа.Когато тази температура се подържа в случеят 90 градуса.Всички възли и агрегати работят номално.Няма да ти навреди на двигателят но ще се отрази на разхода особено зимата.Забележи борд компютърът какви стойности показва когато колата е студена. А виско перката ще разбереш дали работи адекватно лятото.Всъщност ти мисля че нямаш виско перка. ТЕРМОСТАТ!!!!!
×
×
  • Create New...