Jump to content

Проблем с таблото


djzmei

Recommended Posts

Здравейте, появи се проблем със таблото който е: датчиците за температурата и за бензина показват не правилно в смисъл показват доста повече от колкото е.Също на червения диспей кадето е за температурата изчезнаха някои пиксели.Възможно ли е това да се оправи и бихте ли ме насочили някаде във София и околията където могат да ми помогнат да ми оправят тези проблеми.Става въпрос за Ауди ТТ 1,8 180 коня 1999 година.Благодаря ви предварително.

Редактирано от djzmei
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е често срещан проблем с таблото на Ауди ТТ,за изгорелите пиксели на фис дисплея трябва да смениш целия дисплей с нов или работещ такъв втора употреба.Относно показанията на горивото и температурата също трябва да се провери самото табло.Потърси във форума на Ауди-А4 има колега със Ник-Нейм Toshkov-81,мисля че беше той се занимава със ремонти по електрониката на таблата и мисля,че ще ти бъде полезен, ще ти отстрани проблемите.Това е от мен колега и успех !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

За проблема с отчитането на температурата и бензина , и при мен го има, ще се радвам да има някакво решени , освен друго табло.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Колеги здравейте,

моля помогнете и на мен и аз има същия проблем, но само със стрелката на бензиномера отчита повече, а когато е пълна до горе даже превърта. Искренно се надявам да ми кажете кой, къде и колко би струвало ремонта, благодаря ви предварително:-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 months later...

Ехааа...не съм била само аз значи с такъв проблем :) , сега намерих темата и ми стана супеер интереснооо! И все пак ... някой справи ли се с проблема? Някой, който е от Варна да сподели къде точно и към кого се обърна?  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, което намерих изглежда, че са хора които са доста запознати, ако на някой може да помогне, става въпрос за Пловдив, аз лично мисля в краен случай да ми го свалят тук и да им го изпратя! Но може би щеше да ми е по-удобно ако някой от Варна се отзове. :)

Пише и цени, може някой да коментира... 

http://www..org.org/forum/viewtopic.php?f=24&t=3942

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...