ogip Posted December 25, 2016 Author Report Share Posted December 25, 2016 Хм, да, щом отвън няма достъп, вероятно е някакъв ресет. Тоя китаец баца перфектно и дори ми е по-удобен с пластмасовите бутони, спрямо другото ОЕМско с гумените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapitango Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 Някой може ли да каже какво дистанционно мога да поръчам от китаеца? На дистанционното от оригиналния ключ пише: VDO 571 8L0 837 231 Няма буква на края. В обявите в Ибей всичките са с някаква буква след номера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denyo Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 Аз съм със 2 оригинални ключа и двата са със буква А накрая,при тебе не знам защо няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Незнайко1 Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 (edited) На 12/10/2018 at 8:55, kapitango написа: VDO 571 8L0 837 231 Няма буква на края. В обявите в Ибей всичките са с някаква буква след номера. При мен буквата не е щампована върху пластмасата като номера, а е принтната може да е изместена или избледняла Edited October 24, 2018 by Незнайко1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapitango Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Ми гледах с какво ли не и нищо не виждам след номера. Може би има някакви остатъци от зелена боя, но не мога да определя какво е било написано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Незнайко1 Posted October 27, 2018 Report Share Posted October 27, 2018 При мен има едвам различаваща се буквичка А Но друго ме смущава, на един Baofeng сканирах честотите, на които излъчват ключовете този 8L0837231 излъчва на 433,000MHz, докато другите 4D0 са на 433,920 MHz. По битаците от време на време се появяват ключове, или в ebay също, че и цена държат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapitango Posted October 28, 2018 Report Share Posted October 28, 2018 Сега разглобих другото дистанционно и се оказа, че има щампована със зелена боя буквата "А". Ясна е вече работата. Благодарности на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Незнайко1 Posted December 15, 2018 Report Share Posted December 15, 2018 Един въпрос: Колко ключа може да се регистрират в централното заключване? В момента имам два ключа, ако регистрирам трети ключ, дали някой от предходните ще бъде деактивиран? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogip Posted December 28, 2018 Author Report Share Posted December 28, 2018 4 ключа можеш да направиш. Никой няма да бъде изтрит, без сам да го изпълниш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Незнайко1 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Смених батериите на едното дистанционно и се наложи го обучавам та се получи доста странен ефект! На VAG-Com 46- Централно не работи, на 35-Централно заключване: канал 21 не работи :(, но всички останали неща функционират, виждам битовете на измервания как става 1 и на теста също. Съответно обучавам по стандартната процедура ключ на контакт, и с втори ключ заключвам багажника, и с дистанционното бутон отключи, премигват мигачи, 5 секунди, и отключва, всички точно, изваждам ключа от контакта, затварям вратата. Проверка на дистанционното и изненада! Бутона отключване - заключва, а бутона заключване - отключва. На шофьорската врата ключалката е взломяване и не работи. Пробвах и с другите дистанционни с VAG-a изтрих всички ключове и по стария начин се обучиха с разменени бутони, а на VAG-a в измерващия блок 8, в група 3 не работи, в група 7 показва правилно битовете на отключване -- заключване всички дистанционни са VDO 571 - 8L0 837 231 А Как се решава този проблем с разменени бутони? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts