Jump to content

Помощ при избор на Ауди А4 1.9 TDI 110 к.с.


Recommended Posts

Здравейте,харесал съм си едно Ауди А4 1.9 TDI 110 к.с. и имам нужда от вашата помощ и мнения за най основните неща  за които трябва да гледам при покупката.
Това което ме притеснява е регистрацията,тъй като нямам много опит и незнам за какво трябва да внимавам.Все още не съм говорил с човека и искам да съм подготвен какви документи трябва да търся  и т.н.Засега само мой колега,на който имам доверие е огледал колата каза ми,че мотора според него е добре,има минимални външни забележки и вътре салона е сравнително добре има увиснал таван,който е закрепен за момента.Заслужава  ли си,как смятате?Това е,което се сещам за момента,ако има нещо друго,питайте.
http://www.cars.bg/c1382845

post-97963-0-62328400-1447308746_thumb.j

post-97963-0-73014500-1447308763_thumb.j

post-97963-0-86206300-1447308768_thumb.j

post-97963-0-76201100-1447308777_thumb.j

post-97963-0-04837200-1447308795_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще береш ядове със салона,трябва ти нов. 

Редактирано от skype68
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В обявата е на 220 хил а на таблото пише 245 хил.Последно???Ми не са се постарали и елементарни тъпотии да не допускат,Според мен изглежда доста зле тая колица!За тая цена имаш добър избор,така че се огледай хубаво преди да купуваш!Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такава цигания дето са сътворили, отделно хубаво си направи сметката, но за да я регистрираш ще ти излезе около 500 лева, + още минимум толкова да и смениш ремъци ролки и филтри. Според мен не си заслужава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Верно я кажете що е кочина освен тавана който е зле?Друго кво и е на тая кола?Що всичко за вас е кочина обосновете се!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Веднага аз се обосновавам понеже май след моя пост тръгна недоволството - всичко, което е различно от оригиналдъ-то за мен е неестетично. Като добавим, че има накачулени 20+ звездички хептем нещата си отиват на кочина - поне като са "поправили" тавана да бяха измислили някоя звездичка и за колонката, а не да стърчи тоя плат като на кака Веса целулита... Цвета на седалките и нюанса на кафеникаво няма да го коментирам, но поне да бяха махнали парцала между седалките, с който тая кола й е бърсан прах сигурно за първи път. Единственото + което виждам е панела с копчетата за стъклата - изглежда запазен - да бяха поне оправили и барчето пред скоростния лост. Иначе външен вид - добре, но само до там - ако разгледате обявата според мен има защо да не са качили в нея снимки на салона. :) И все пак за да не заклеймяваме колата като лоша - ако само това са дертовете с разумен коментар на цената може да се рискува. Мотора мит ли е като е ходил твоя човек? Диагностика? Бая скрити неща могат да излязат. Все пак е на 16 години колата и го говоря от опит - наскоро купих такава и мога да ти споделя на лично за всички болки, които открих и не открих преди покупката :)

Редактирано от orlin4ooo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E,  как що всичко е кочина . Всеки какндидат премиум оуънър смята ,че продавача е длъжен да му издаде 16 г. кола за 3000 лв. в магазински вид и на под 100 хил.км. Всеки, вече станал собственик на 100 г. бивш премиум е убеден ,че е направил сделката на живота си и за 3000 лв. си  е купил уникален автомобил на реални километри ,  единствения който е било възможно да се купи на пазара , като естествено  всички останали да се продават са боклуци по презумпция , дето ще се разпаднат на части още докато скролваш снимките им в мобилето .

Поправянето примерно на  собствения  разлепен таван и основни ремонти на лъскачката ,  се  прави с убеждението ,че са ей така за профилактика и да е спокоен , а най-вече щото не е палачор като италианеца  и се грижи за колата ,която веднага става уникална ,форумна и достойна за поне 10 хил.лв. ,но естествено не би я дал за по-малко от 8 примерно ,които да му компенсират поне горивото ,аеробионите и винетките вложени в колата .

В крайна сметка всяка карана кола на достойна възраст си има забележки и кусури ,често значителни в сравнение със състоянието като нова  ,ама пък за 3 хил.лв. получаваш това ,за което плащаш и е наивно човек да смята ,че за тези пари ще си купи идеалната кола  .

Редактирано от 4ring avus
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаххахахахахйай.... Мнооого смях ама е точно така колега! :)

Това е щото свежа пара няма от там и проблемите и очакванията сигурно

Иначе конкретната и на мен не ми харесва но като цяло не само луничките явно за 3 к толкоз

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрах, че колата не е имала ключове до скоро, не знам каква е причината,това донякъде обяснява липсата на снимки в салона. Тези които имам аз са от моя човек. Другото което е продавача е от малцинствата,но от по възпитани те.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бягай!

 

Иначе таван се претапицира за 100лв, салон се пере за 40-50лв дясната колонка направо от моргата... за 3000лв толкова(те на един голф 110 коня му искат тия пари). Ама като каза, че нямала ключове доскоро и че човека къв бил, то не мисля, че е редно да си губиш времето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за отделеното време и изказаните съвети мнения.Доволен съм,че потърсих помощ във вашия форум и това ми помогна да взема решение.Отказах се да инвестирам в тази кола,за това спомогна и офертата,която получих днес за  друго Audi  A4 1.9 TDI 116 k.c.Но за него,може би ще пусна друга тема.Лека вечер 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...