Jump to content

Прехвърляне на quattro на кола с предно?


geshata86

Recommended Posts

Здравейте Ауди-тория! Въпросът ми е, дали има разлика в купетата на А6 Ц4 при кола с предно и quattro? Имам Ц4 комби с предно, в движение и Ц4 комби quattro - бракувано. И 2-те са с двигател АСЕ. Мисля си да прехвърля двигателя, скоростите, задния мост и всичко прилежащо към тях, но не знам дали купетата са еднакви и дали всичко ще си пасне 1:1. Ако някой е правил подобна интервенция или знае нещо по въпроса ще съм му благодарен да сподели!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При C4 работата е много по-проста. Трябва да смениш и някои допълниелни неща като разервоара например, чувал съм, че имало някакви шпилки дето трябвало да се заварят за купето, но тунела и пода на багажника били еднакви и преправяне по самото купе не се налагало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Притеснява ме най-вече отстоянието на отворите, в които се завиват болтовете на мостовете, дали е еднакво. Иначе и на мен ми се стори, че резервоара на quattro-то е различен. Гърнетата са ясни, ама не знам също и на кардана висящия лагер как ще се хване.

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като имаш и двете коли,защо не погледнеш сам?

Преди време един приятел с С4-ка ме помоли да отидем на канал и да погледне моята отдолу(той имаше такава на предно).Заключи че отзаде са коренно различни и не може да стане(лесно!?).Аз не съм слизал в канала и не съм гледал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...